ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Νεϊμάρ

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε κι επίσημα ότι ο Βραζιλιάνος άσος της, Νεϊμάρ, θα δώσει το "παρών" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο.

Με τον Νεϊμάρ θα παραταχθεί η εθνική Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο, όσον αφορά στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Η Μπαρτσελόνα λίγο μετά την άνετη επικράτηση επί της Ντεπορτίβο (0-8) στο "Ριαθόρ" ανακοίνωσε την παρουσία του επιθετικού της, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η "σελεσάο" είναι στον πρώτο όμιλο μαζί μαζί με τις εθνικές ομάδες Νοτίου Αφρικής, Ιράκ και Δανίας με το τουρνουά να ξεκινά στις 4 Αυγούστου του 2016, και τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 20 του μηνός στο "Μαρακανά".

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι "μπλαουγκράνα" δεν θα επιτρέψουν την παρουσία του παίκτη τους στο Copa America Centenario - το οποίο ξεκινά στις 3 Ιουνίου, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 26 του μηνός - αντιβαίνοντας έτσι στην επιθυμία του ιδίου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήθελε να φορέσει την "καναρίνια" και στα δύο αυτά ποδοσφαιρικά τουρνουά του καλοκαιριού. Τουλάχιστον, αυτό είχε αιτηθεί με επιστολή της στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, επικαλούμενη τον ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ