ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο πλευρό της Ολυμπιακής Ακαδημίας ο Ολυμπιακός

Στο πλευρό της Ολυμπιακής Ακαδημίας ο Ολυμπιακός

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία ανακοίνωση της έναρξης της χορηγίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα εκπαιδευτικά προγράμματα Ολυμπιακής Παιδείας.

Τη συνεργασία της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα είναι μέγας χορηγός σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα Ολυμπιακής Παιδείας που γίνονται υπό την αιγίδα της ΕΘΝ.Ο.Α.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναλαμβάνει από σήμερα και για ολόκληρη τη χρονιά 2014, "Μέγας Χορηγός" των εκπαιδευτικών προγράμματα Ολυμπιακής Παιδείας και προώθησης των Ολυμπιακών Αξιών, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.)

Η σχετική συμφωνία ολοκληρώθηκε σήμερα μεταξύ του Προέδρου της ΕΘΝ.Ο.Α. κ. Ισίδωρου Κούβελου και του Προέδρου της ομάδας του Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ΕΘΝ.Ο.Α. ετοιμάζει ήδη το φετινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας», το οποίο τείνει να καθιερωθεί ως θεσμός, καθώς υλοποιείται με επιτυχία για τέταρτη χρονιά. Πρόκειται για την μεγαλύτερη συνάντηση μαθητών και εκπαιδευτικών της χώρας. Φέτος το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με βάση το τρίπτυχο «Συμμετέχω - Μαθαίνω - Διασκεδάζω» και αφορά μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης από ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες, στις 11 Απριλίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00 το πρωί, με τη τέχνη της χαρτοδιπλωτικής θα δημιουργήσουν το μεγαλύτερο λευκό περιστέρι ειρήνης με παραδοσιακά λευκά χάρτινα καραβάκια που θα κατασκευάσουν τα ίδια τα παιδιά και θα τοποθετήσουν σε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού σταδίου, εκεί όπου το 1896 αναβίωσαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Πάμε ψηλά!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ