ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις τουαλέτες του Ρίο απαγορεύεται το ψάρεμα

Στις τουαλέτες του Ρίο απαγορεύεται το ψάρεμα

Για να χρησιμοποιήσεις τις τουαλέτες του Ρίο πρέπει να μην καταπατήσεις ορισμένες αυστηρές, όσο και περίεργες, απαγορεύσεις. Δεν μπορείς να ψαρέψεις αλλά ούτε και να κάνεις την ανάγκη σου σαν ...σκύλος.

Η Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια Έλενα Ντέλα Ντον μέσω φωτογραφίας που ανήρτησε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, μας ενημερώνει ότι για να κάνεις την ανάγκη σου στις τουαλέτες του Ρίο πρέπει να ακολουθήσεις έναν πολύ αυστηρό κώδικα.

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται το ψάρεμα με καλάμι, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν μπορείς να ασκήσεις το χόμπι σου με άλλους τρόπους, με μια πετονιά για παράδειγμα. Δεν επιτρέπεται επίσης να κάνεις εμετό ή να πατήσεις πάνω στο καπάκι της τουαλέτας.

Οι τουαλέτες της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης δεν συνίσταται για όσους κάνουν την ανάγκη τους μιμούμενοι το κατοικίδιο τους. Γι' αυτούς ειδικά οι τουαλέτες του Ρίο θα αποδειχτούν σκέτος εφιάλτης.

Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Κυριακή (6/8) στις 18:00 στον πρώτο τους αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 την Σενεγάλη. Την Ντέλα Ντον πάντως την απασχολεί, προς το παρόν, το γεγονός πως δεν μπορεί να ψαρέψει στις τουαλέτες του Ρίο.

Guess I won't be toilet fishing today

A photo posted by Elena Delle Donne (@de11edonne) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ