ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην προεπιλογή της Νιγηρίας ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Στην προεπιλογή της Νιγηρίας ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είδε το όνομά του να βρίσκεται μεταξύ αυτών που κλήθηκαν για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Νιγηρίας, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο. Διαθέσιμος ο 24χρονος φόργουορντ, από τη στιγμή που δεν έχει αγωνιστεί με τη "γαλανόλευκη".

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορά τη φανέλα με το εθνόσημο τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείεται να δούμε τον Θανάση Αντετοκούνμπο με χρώματα άλλης εθνικής ομάδας! Ο 24χρονος φόργουορντ κλήθηκε στην προετοιμασία της Νιγηρίας εν όψει της συμμετοχής της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού , ο πρώην παίκτης του Φιλαθλητικού βρίσκεται μεταξύ των παικτών που κλήθηκαν στην προεπιλογή των "πράσινων", με φόντο τη συμμετοχή στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού. Το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί άλλωστε με τη "γαλανόλευκη" σε διεθνή διοργάνωση καθιστά δυνατή την παρουσία του στο ρόστερ της Νιγηρίας. Κάτι που συμβαίνει, για παράδειγμα, στο ποδόσφαιρο με τους Τζερόμ Μπόατενγκ (Γερμανία) και Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ (Γκάνα).

Μεταξύ των παικτών που επίσης κλήθηκαν στην προετοιμασία είναι οι Αλ Φαρούκ Αμίνου, Αλάντε Αμίνου, Σταν Οκόγιε (πρώην του Ικάρου Καλλιθέας), Ίκε Ντιόγκου, Φέστους Εζέλι (σέντερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Τρέβορ Εμπάκβε (σέντερ της Μακάμπι) και Έκπε Ούντο (σέντερ της Φενέρμπαχτσε).

Είναι λοιπόν, στο χέρι του Θανάση Αντετοκούνμπο να διαλέξει σε ποια εθνική ομάδα θέλει να αγωνίζεται από αυτό το καλοκαίρι κι έπειτα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ