ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην ΕΡΤ η τελετή βράβευσης της Ολυμπιακής ομάδας

Στην ΕΡΤ η τελετή βράβευσης της Ολυμπιακής ομάδας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ θα μεταδοθεί σήμερα στις 19:00, η τελετή των βραβεύσεων της Ολυμπιακής ομάδας από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος.

Σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00, η τελετή των βραβεύσεων της Ολυμπιακής ομάδας από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» και έκαναν όλους τους Έλληνες υπερήφανους, με τις σπουδαίες επιτυχίες και την άψογη συμπεριφορά τους, στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση που έγινε το καλοκαίρι στη Βραζιλία. Τη λαμπρή εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα βραβευθούν ενώ παράλληλα, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, θα παρουσιάσει τις προτάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής προκειμένου η έξοχη εμφάνιση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, να έχει συνέχεια και μετά από τέσσερα χρόνια στο Τόκιο. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι, Βαγγέλης Ιωάννου και Πόπη Τσαπανίδου.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ