ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σούπερ Γκιώνης αλλά αποκλείστηκε

Σούπερ Γκιώνης αλλά αποκλείστηκε
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Γκιώνης κοίταξε στα μάτια τον Ιάπωνα Σέιγια Κισικάουα, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-4 και αποκλείστηκε στο γύρο των "32".

Στο πρώτο γκέιμ, ο Ιάπωνας ξεκίνησε εντυπωσιακά, φτάνοντας στο 7-0. Ωστόσο, ο Γκιώνης με αντίστοιχο σερί ισοφάρισε σε 7-7, αλλά τελικά έχασε με 7-11.

Στο δεύτερο γκέιμ, ο Γκιώνης συνέχισε να αμύνεται, αλλά καλύτερα πλέον και προηγήθηκε με 7-2, για να επικρατήσει τελικά με 11-7 και να ισοφαρίσει.

Το τρίτο γκέιμ ήταν συναρπαστικό, με τον Κισικάουα να κερδίζει στις λεπτομέρειες, ενώ με αντίστοιχο τρόπο επικράτησε ο Γκιώνης στο 4ο.

Το προβάδισμα ξαναπέρασε στον Ιάπωνα, που πήρε το 5ο γκέιμ, αλλά με σπουδαία ανατροπή στο 6ο γκέιμ, ο Έλληνας πρωταθλητής ισοφάρισε εκ νέου, οδηγώντας το παιχνίδι στα 7 γκέιμ.

Εκεί, όμως, παρά το γεγονός ότι έφτασε πρώτος σε ματς μπολ (10-9), δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του στις τελευταίες φάσεις και με σερί 3-0, ο Κισικάουα πήρε τη νίκη.

" Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, σίγουρα είμαι στενοχωρημένος. Μερικές φορές, είναι καλύτερα να χάνεις εύκολα, παρά έτσι. Μία τέτοια ήττα είναι ό,τι χειρότερο για την ψυχολογία ενός αθλητή. Γύρισα το παιχνίδι, έφτασα σε ματς-μπολ, ήλεγχα τον πόντο και τον έχασα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς πήγε έξω η μπάλα.

Ο Κισικάουα έπιασε τρία επιθετικά χτυπήματα, στο τέταρτο προσπάθησα κι εγώ πιο δυνατά να τελειώσω τον πόντο, αλλά πήγε λίγο έξω. Σε όλο το ματς δεν είχα χάσει τέτοιο πόντο. Τι να κάνουμε, αυτά έχει ο αθλητισμός. Είμαστε στενοχωρημένοι μια μέρα, μετά θα μας φύγει", τόνισε ο Γκιώνης μετά τον αγώνα του.

Τα σετ: 7-11, 11-7, 9-11, 11-8, 7-11, 11-8, 10-12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ