ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκαριόλο: "Δεν ξέρω αν θα παίξει με ΗΠΑ ο Γκασόλ!"

Σκαριόλο: "Δεν ξέρω αν θα παίξει με ΗΠΑ ο Γκασόλ!"

Η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με την υπέρτατη πρόκληση αφού καλείται να αφήσει εκτός τελικού την Team USA όμως ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Πάου Γκασόλ θα παίξει κόντρα στους Αμερικανούς!

Στο παιχνίδι με τη Γαλλία όπου η Ισπανία εξασφάλισε την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, ο Πάου Γκασόλ έγινε ο κορυφαίος μπλοκέρ και ο δεύτερος κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία των Αγώνων .

Παρ' όλα αυτά, η συμμετοχή του Ισπανού φόργουορντ των Spurs κόντρα στις ΗΠΑ είναι αμφίβολη, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της "φούρια ρόχα", Σέρτζιο Σκαριόλο. Αιτία, το πρόβλημα στο δεξί γαστροκνήμιο που αντιμετωπίζει ο ηγέτης της εθνικής Ισπανίας.

"Ο Πάου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα παίξει κόντρα στις ΗΠΑ! Κάνει εντατικές θεραπείες, αισθάνεται ενοχλήσεις και σκοπός μας είναι να μας βοηθήσει τουλάχιστον για ορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε" εξήγησε ο Ιταλός προπονητής.

Ο Γκασόλ έχει 17 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μ.ό. στο Ολυμπιακό τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ