ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σημαιοφόρος η Αναστασία Μάντσιου

Σημαιοφόρος η Αναστασία Μάντσιου

Ξεκίνησαν οι 2οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Νέων στο Λιλεχάμερ. Σημαιοφόρος για την Ελλάδα η Αναστασία Μάντσιου, 40ος ο Νικόλαος Τσουρέκας στο XC Cross.

Με μία πολύ όμορφη Τελετή Έναρξης, ξεκίνησαν στο Λιλεχάμερ, οι 2οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων που θα διαρκέσουν ως και την άλλη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στη νορβηγική πόλη. Αγώνες στους οποίου μετέχουν αθλητές και αθλήτριες 14-18 ετών από 71 χώρες.

Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που μπήκε στην Αρένα των Αλμάτων Lysgårdsbakkene, όπου έγινε η Τελετή Έναρξης παρουσία 17.000 ατόμων, με σημαιοφόρο την Αναστασία Μάντσιου του ΕΟΣ Νάουσας.

Η πρωταθλήτριά μας ήταν και η πρώτη αθλήτρια που αγωνίσθηκε από την Ελληνική ομάδα, στην υπέρ-γιγαντιαία κατάβαση (GB), όπου όμως η Αναστασία δεν μπόρεσε να τερματίσει, ενώ ακολουθεί η συμμετοχή της στο Αλπικό Σύνθετο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νικόλαος Τσουρέκας, αγωνιζόμενος στο καινούργιο αγώνισμα των Δρόμων Αντοχής, το XC Cross, τερματίζοντας 40ος με 3:36.17, ενώ ο Νικόλαος Μαυρίδης θα πάρει μέρος στα 7,5 χλμ. του Διάθλου.

Σημαιοφόρος η Αναστασία Μάντσιου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ