ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε μολυσμένα νερά η ιστιοπλοΐα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016

Σε μολυσμένα νερά η ιστιοπλοΐα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η φωτογραφία που "αποτυπώνει" τη μόλυνση της Μπαΐα ντε Γκουαναμπάρα, όπου θα διεξαχθεί το άθλημα της ιστιοπλοΐας στου Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Καθησυχαστική, η οργανωτική επιτροπή.

Ένα χρόνο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, το Ρίο ντε Ζανέιρο έχει πολλά προβλήματα να λύσει. Πέραν των οργανωτικών ζητημάτων, σοκ επικρατεί στη διοργανώτρια χώρα με φωτογραφία που διέρρευσε και η οποία αποκαλύπτει ένα "κοινό μυστικό", μέχρι τώρα.

Η Μπαΐα ντε Γκουαναμπάρα, όπου θα διεξαχθεί το άθλημα της ιστιοπλοΐας, είναι μολυσμένη. Σχεδόν, ακατάλληλη για την τέλεση του αγωνίσματος. Ο φόβος των ξένων αθλητών, διάχυτος. Ωστόσο,sp όλα τα παραπάνω αποτελούν φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Ζανέιρο, το 2016, απέκλεισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο να αλλάξει η τοποθεσία διεξαγωγής του αθλήματος.

"Δεν υπάρχει πιθανότητα το άθλημα της ιστιοπλοΐας να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία. Ψάχνουμε λύσεις με τους ειδικούς στο εν λόγω ζήτημα και έχουμε τη στήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Σε μολυσμένα νερά η ιστιοπλοΐα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ