ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε μεγάλα κέφια το Twitter με τον Μπολτ

Σε μεγάλα κέφια το Twitter με τον Μπολτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιουσέιν Μπολτ πήρε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στα 100μ. και οι χρήστες του Twitter δεν σταματούν από χθες να σχολιάζουν το "φαινόμενο Μπολτ". Δείτε ορισμένα ξεκαρδιστικά tweets.

Ο Γιουσέιν Μπολτ κατέκτησε για τρίτη συνεχή φορά το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στα 100 μέτρα των ανδρών, καλύπτοντας την απόσταση στον τελικό σε 9.81. Ο Τζαμαϊκανός έγινε ο πρώτος αθλητής που κατακτά τρεις φορές την πρώτη θέση στην κούρσα της μιας ανάσας σε Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι απόλυτα λογικό που οι χρήστες του Twitter κυριολεκτικά... ξεσάλωσαν.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε εδώ τον παγκόσμιο χάρτη... κιτρινισμένο από τα εκατομμύρια τιτιβίσματα για το μεγαλύτερο σπρίντερ όλων των εποχών. Όπως μπορείτε να δείτε και στην Ελλάδα τα tweets για τον Μπολτ ήταν πάρα πολλά.

Σε μεγάλα κέφια το Twitter με τον Μπολτ
Σε μεγάλα κέφια το Twitter με τον Μπολτ

ο Λεμπρόν Τζέιμς νόμιζε ότι παρακολουθούσε ένα τσιτάχ (το ταχύτερο ζώο του πλανήτη) να τρέχει στην κούρσα των 100μ. των ανδρών. Άλλοι θυμήθηκαν το Pokemon Go, σούπερ ήρωες οι οποίοι αναμένεται να μείνουν... άνεργοι, το "Mario Kart", σκηνές από διάφορες ταινίες, την περσινή του πτώση στο ταρτάν του σταδίου στο Πεκίνο και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Δείτε τα πιο ξεκαρδιστικά tweets για την πρωτιά του 30χρονου σπρίντερ, αλλά και τις νικήτριες του επτάθλου να ποζάρουν μαζί με τον επτάκις πλέον χρυσό Ολυμπιονίκη.

'
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ