ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σ.Ε.Ο.: "Καλούμε την Πολιτεία να αναθεωρήσει την απόφασή της"

Σ.Ε.Ο.: "Καλούμε την Πολιτεία να αναθεωρήσει την απόφασή της"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών καλεί την Πολιτεία να πάρει πίσω την απόφαση της για την ιδιωτικοποίησης του ΟΑΚΑ.

Οι αντιδράσεις για το σχέδιο ιδιωτικοποίησης του ΟΑΚΑ συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Συνδέσμου Ελλήνων Ολυμπιονικών να εκδώσει ανακοίνωση και να τεθεί κατά της συγκεκριμένης απόφασης της Πολιτείας.

Η ανακοίνωση του ΣΕΟ: "Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΑΚΑ οι οποίες είναι προφανές ότι θα επηρεάσουν δυσμενώς την λειτουργία του ως αθλητικό κέντρο.

Κατόπιν διεξοδικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΚΑ και λοιπούς αθλητικούς παράγοντες και δεδομένης της άμεσης σύνδεσής μας με το εν λόγω αθλητικό κέντρο και τους συμβολισμούς του, υπογραμμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο χώρος αυτός είναι συνυφασμένος με την αθλητική ιστορία της χώρας μας και αποτελεί παρακαταθήκη για τον λαό μας στο διηνεκές.

Μεσούσης της δυσμενούς συγκυρίας που η χώρα μας καλείται να διαχειριστεί ας μην λησμονούμε ότι ο αθλητισμός ανήκει στα κοινωνικά αγαθά που οφείλουμε να διαφυλάξουμε για την νεολαία μας. Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε την Πολιτεία να αναθεωρήσει την απόφασή της".

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ