ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πυγμάχος πανηγυρίζει την... ήττα του

Πυγμάχος πανηγυρίζει την... ήττα του

Ο διαιτητής είναι έτοιμος να σηκώσει το χέρι του νικητή, αλλά ο ένας από τους δύο πυγμάχους είναι σίγουρος για την επικράτηση του, μέχρι που το δικό του χέρι μένει κατεβασμένο... (VIDEO)

Ο αγώνας έχει μόλις λήξει και ο διαιτητής πιάνει τα χέρια των δύο πυγμάχων ώστε να σηκώσει αυτό του νικητή. Ο ένας πυγμάχος πανηγυρίζει ήδη, σίγουρος για την επικράτησή του μέχρι που ο διαιτητής υψώνει το χέρι του αντιπάλου του, χαρίζοντας σε μας ένα από τα πιο αστεία στιγμιότυπα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων και στον ηττημένο και τη χώρα του μια "γροθιά" στο στομάχι.

Ο λόγος για τον αγώνα που διεξήχθη τη Δευτέρα (9/12) ανάμεσα στον Κινέζο Λου Μπιν και τον Κενυάτη Πίτερ Μουνγκάι Γουάρι στη φάση των 16 της μικρότερης κατηγορίας των ανδρών (49 κιλών) του Ολυμπιακού τουρνουά πυγμαχίας.

Ο Λου Μπιν και οι Κινέζοι κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι, με τον πυγμάχο που ήταν εκ των φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, να δηλώνει πως " ο διαιτητής μου έκλεψε το όνειρο". Όπως και να χει το βίντεο της ανάδειξης του νικητή είναι ξεκαρδιστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ