Πρωτόκολλο συνεργασίας ΓΓΑ και Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας

Πρωτόκολλο συνεργασίας ΓΓΑ και Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας

Ο γ.γ. της ΕΟΕ, Μανώλης Κολυμπάδης, παραβρέθηκε σε συνέντευξη Τύπου για την υπογραφή πρωτοκόλλου συν-αντίληψης και συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μανώλης Κολυμπάδης, παραβρέθηκε χθες (27/6) σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε για την υπογραφή πρωτοκόλλου συν-αντίληψης και συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας θα προβούν σε μια σειρά από συντονισμένες ενέργειες με σκοπό την ευαισθητοποίηση της νεολαίας στα θέματα της εθελοντικής αιμοδοσίας μέσω της υλοποίησης ενός προγράμματος κοινών δράσεων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κολυμπάδης δεσμεύτηκε για τη συμβολή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέσα από αθλητικούς φορείς που εποπτεύονται από την ΕΟΕ.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Γνωρίσαμε τον Κορεάτη του Παναθηναϊκού στο LoL

Το νέο τμήμα του συλλόγου ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο και το εννοούμε κυριολεκτικά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24