ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Μπεκατώρου και Πατενιώτη

Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Μπεκατώρου και Πατενιώτη

Η Σοφία Μπεκατώρου και ο Μιχάλης Πατενιώτης προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στην κατηγορία μικτού καταμαράν Nacra 17, μετά τη σημαντική επιτυχία της ελληνικής ιστιοπλοϊκής συμμετοχής στην Πάλμα της Μαγιόρκα και το διάσημο αγώνα "ΠριγκίπισσαΣοφία".

Σημαντική επιτυχία στην Πάλμα της Μαγιόρκα και το διάσημο αγώνα "Πριγκίπισσα Σοφία" σημείωσε η ελληνική ιστιοπλοϊκή συμμετοχή στην κατηγορία μικτού καταμαράν Nacra 17, όπου η Σοφία Μπεκατώρου με τον Μιχάλη Πατενιώτη κέρδισαν μία πολύ μεγάλη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

Μετά από 15 ιστιοδρομίες, το δίδυμο των Ελλήνων ιστιοπλόων κατάφερε να πλασαριστεί στη 16η θέση της γενικής βαθμολογίας μεταξύ 42 κορυφαίων ομάδων, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για το Ρίο της Βραζιλίας.

" Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την πρόκριση, ειδικά υπό τις δύσκολες συνθήκες που επιτεύχθηκε. Φτάσαμε ως την Πάλμα με πολλές δυσκολίες, μετά από σκληρή και επίμονη προσπάθεια δύο χρόνων με τον συναθλητή μου Κώστα Τριγκώνη με τον οποίο και ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι και που η συνεισφορά του υπήρξε και παραμένει ανεκτίμητη", δήλωσε η διπλή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Και συμπλήρωσε: " Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας μέχρι το Ρίο, ώστε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια βελτίωσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είμαστε όμως αισιόδοξοι και δυνατοί, έχοντας την υποστήριξη και συνδρομή όχι μόνον των δικών μας ανθρώπων και της ομάδας μας, αλλά και των πολύτιμων χορηγών μας (ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα, Eurobank, Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, Yamaha, Neptune Lines, Superfastferries, Element Shipmanagement) και των υποστηρικτών μας, τους οποίους και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ