ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Poll: Φτιάξε την ομάδα που μπορεί να νικήσει την Team USA

Poll: Φτιάξε την ομάδα που μπορεί να νικήσει την Team USA

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, το Sport24.gr σάς δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δωδεκάδα που μπορεί να κερδίσει την Team USA. Φτιάξτε τη δική σας "Dream Team" των υπόλοιπων έντεκα ομάδων.

Λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά αφορά το αν υπάρχει ομάδα που μπορεί να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί της Team USA. Ένα σερί που κρατά από το 2006 και την ήττα της "αστερόεσσας" από την Ελλάδα στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας. Έκτοτε, η ομάδα του Μάικ Σιζέφσκι μετρά μόνο νίκες και επιτυχίες, κάτι που θέλει να επαναλάβει στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Με αφορμή λοιπόν αυτή τη μεγάλη συζήτηση, το SBNATION δημιούργησε τη δική του καλύτερη δωδεκάδα από τους παίκτες των υπόλοιπων έντεκα ομάδων, με την Ισπανία να έχει την... τιμητική της. Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα, η καλύτερη πεντάδα που θα μπορούσε να δημιουργηθεί αποτελείται από τους: Ρίκι Ρούμπιο (Ισπανία), Μανού Τζινόμπιλι (Αργεντινή), Νικολά Μπατούμ (Γαλλία), Ντάριο Σάριτς (Κροατία), Πάου Γκασόλ (Ισπανία).

Όσο για τον πάγκο; Θα βρίσκονται οι Πάτι Μιλς (Αυστραλία), Μίλος Τεόντοσιτς (Σερβία), Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (Κροατία), Μπορίς Ντιό (Γαλλία), Νίκολα Μίροτιτς (Ισπανία), Ρούντι Γκομπέρ (Γαλλία) και Γιόνας Βαλαντσιούνας (Λιθουανία).

Παρεμπιπτόντως, θυμίζουμε ότι τη φανέλα της Team USA θα φορέσουν σε αυτή τη διοργάνωση οι Καρμέλο Άντονι, Κέβιν Ντουράντ, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Ντρέιμοντ Γκριν, Κάιλ Λόουρι, Πολ Τζορτζ, Τζίμπι Μπάτλερ, ΝτεΆντρε Τζόρνταν, ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, Κλέι Τόμσον, Κάιρι Ίρβινγκ και Χάρισον Μπαρνς.

Επειδή βέβαια κάτι τέτοια είναι καθαρά υποκειμενικά, το Sport24.gr σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε οι ίδιοι την καλύτερη δωδεκάδα της διοργάνωσης, με παίκτες από τις υπόλοιπες έντεκα ομάδες του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε πέντε (5) γκαρντ, τέσσερις (4) φόργουορντ και τρεις (3) σέντερ.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ