ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποια χρυσά; Η Μπάιλς για άλλο λόγο πανηγυρίζει!

Ποια χρυσά; Η Μπάιλς για άλλο λόγο πανηγυρίζει!

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Σιμόν Μπάιλς έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Κι όχι δεν αναφερόμαστε στην κατάκτηση των τεσσάρων χρυσών μεταλλίων, αλλά στη... γνωριμία της με τον Ζακ Έφρον!

Αν καλούμασταν να ξεχωρίσουμε τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, σίγουρα το όνομα της Σιμόν Μπάιλς θα ήταν στο Top 5. Από τη στιγμή που έχει κατακτήσει ήδη τέσσερα χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο άλλωστε, δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα.

Μία εκ των κορυφαίων αθλητριών της ενόργανης γυμναστικής που έχει εμφανιστεί ποτέ (σ.σ.: έχει ήδη ξεκινήσει κουβέντα για το αν είναι η καλύτερη όλων των εποχών) έχει την... άνεση να ισχυρίζεται ότι τα πέντε μετάλλια που κατέκτησε στο Ρίο δεν είναι ό,τι καλύτερο της συνέβη αυτό το καλοκαίρι. Τι μπορεί να ξεπεράσει τα κατορθώματά της στη γυμναστική; Μία γνωριμία.

Όχι με όποιον κι όποιον βέβαια, αλλά με αυτόν που η ίδια ορίζει ως "είδωλό" της. Όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποιον γυμναστή με πληθώρα κατορθωμάτων, αλλά σε έναν... ηθοποιό. Ο λόγος για τον Ζακ Έφρον, ο οποίος έμαθε από σπόντα την αγάπη της νεαρής γυμνάστριας για τον ίδιο, φροντίζοντας να την ανταμείψει για την πίστη της, με τον καλύτερο τρόπο.

Πως; Ταξίδεψε μέχρι το Ρίο για να βρεθεί κοντά της και να της δώσει τα συγχαρητήριά του για όσα φοβερά και τρομερά κατάφερε. Τη φίλησε κιόλας -στο μάγουλο- προκαλώντας την... έκρηξη αγάπης της Σιμόν Μπάιλς, η οποία έσπευσε να μοιραστεί τη στιγμή με όσους την "ακολουθούν" στο Twitter, επισημαίνοντας πως " με φίλησε στο μάγουλο, απλά για να ξέρετε" κι αφού συνόδευσε το μήνυμά της με μια καρδούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ