ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πήρε την πρόκριση για το Ρίο και λύγισε

Πήρε την πρόκριση για το Ρίο και λύγισε

Ο Τζον Ορόζκο βρέθηκε κοντά στο να βάλει τέλος στην καριέρα του αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Ρίο και ξέσπασε σε κλάματα. (VIDEO)

Είναι ένας από τους γυμναστές τους οποίους χαρακτηρίζει το μαχητικό πνεύμα που διαθέτουν. Πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να περιγράψει τα όσα έχει ζήσει ο Τζον Ορόζκο που από το Μπρονξ και τις μάχες του με τις συμμορίες βρέθηκε να ζει το όνειρο του εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πριν από τέσσερα χρόνια.

Η συνέχεια προβλεπόταν χρυσή αφού στα Παγκόσμια πρωταθλήματα γυμναστικής το 2013 στην Αντβέρπ και το 2014 στο Νανίνγκ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο δίζυγο και στο ομαδικό, ενώ ταυτόχρονα ήταν πρωταθλητής στη χώρα του.

Τον Ιούνιο του 2015 υπέστη ρήξη χιαστών και κάπου εκεί άρχισε να απομακρύνεται το όνειρο της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Εκείνος, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις κατάφερε να επανέλθει και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.

Το περασμένο Σάββατο (25/6) πήρε μέρος στους αγώνες επιλογής της γυμναστικής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ και κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού. Αυτό τον έκανε να λυγίσει αφού ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε το αν μη τι άλλο συγκινητικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ