ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέτροβιτς: "Έπαιζαν ποδόσφαιρο οι Αργεντίνοι"

Πέτροβιτς: "Έπαιζαν ποδόσφαιρο οι Αργεντίνοι"

Η Κροατία δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στο Ολυμπιακό τουρνουά γνωρίζοντας την ήττα από την Αργεντινή, όμως ο κόουτς των Κροατών, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς είχε αρκετά παράπονα από τους διαιτητές.

Στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων η Κροατία κέρδισε την Ισπανία κάτι που εκτόξευσε τη ψυχολογία των παικτών. Χθες (9/8) το βράδυ, ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν εξίσου θετικά για τη "Χρβάτσκα", καθώς γνώρισε την ήττα με 90-82 από την Αργεντινή . Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο για ένα ημίχρονο, όμως μετά η ομάδα της Λατινικής Αμερικής πάτησε... γκάζι ρίχνοντας στο καναβάτσο τους αντιπάλους τους.

Η Κροατία, η οποία τέλειωσε τον αγώνα χωρίς τον προπονητή της Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία κάτι που εκφράστηκε δια στόματος του Κροάτη τεχνικού. " Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άλλαξαν τα κριτήρια στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Η Αργεντινή έπαιζε ποδόσφαιρο και όχι μπάσκετ. Νιώθω ακόμα την ένταση από το παιχνίδι αλλά δεν υπήρχε λόγος στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θέλω να πω κάτι σκληρό" ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Πέτροβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ