ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρόντες 11 Ρώσοι τζουντόκα και η Βερτσένοβα στο γκολφ

Παρόντες 11 Ρώσοι τζουντόκα και η Βερτσένοβα στο γκολφ

Η Διεθνής Ομοσπονδία Τζούντο έκανε γνωστό ότι οι 11 Ρώσοι αθλητές που έχουν πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα δώσουν κανονικά το παρών. "Μέσα" και η Βερτσένοβα στο γκολφ.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Τζούντο (IJF) έκανε σήμερα γνωστό ότι οι 11 Ρώσοι αθλητές που έχουν πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα δώσουν κανονικά το παρών στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι "η Διεθνής Ομοσπονδία Τζούντο είναι πολύ ικανοποιημένη με το γεγονός ότι όλοι οι Ρώσοι τζουντόκα που προκρίθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, υποβλήθηκαν πολλές φορές σε ελέγχους ντόπινγκ πριν από τους Αγώνες και είναι καθαροί, θα μετάσχουν στο άθλημα του τζούντο στο Ρίο", ενώ στη συνέχεια παραθέτει τα ονόματα των τεσσάρων αθλητριών και των επτά αθλητών που έχουν πάρει το "εισιτήριο" για το Ρίο.

Αυτοί είναι οι Ιρίνα Ντόλγκοβα (-48 κιλά), Ναταλία Κουζιούτινα (-52κ.), Εκατερίνα Βάλκοβα (-63κ.), Κσένια Τσιμπίσοβα (+78κ.), Μπεσλάν Μουντράνοφ (-60κ.), Μιχαΐλ Πουλιάεφ (-66κ.), Ντένις Ιάρτσεφ (-73κ.), Χασάν Χαλμουρζάεφ (-81κ.), Κιρίλ Ντενίσοφ (-90κ.), Ταγκίρ Χαϊμπουλάεφ (-100κ.) και Ρενάτ Σαΐντοφ (+100κ.).

"Μέσα" και η Βερτσένοβα στο γκολφ

Εξάλλου, η Μαρία Βερτσένοβα μπορεί να λάβει μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά γκολφ, καθώς, όπως γνωστοποίησε σήμερα η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος (IGF), η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή "άναψε το πράσινο φως" για τη συμμετοχή της 30χρονης Ρωσίδας στους Αγώνες που αρχίζουν αύριο στο Ρίο.

Η σχετική ανακοίνωση της IGF έχει ως εξής: " Η ΔΟΕ ενημέρωσε την IGF και τη Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή ότι η συμμετοχή της κας Μαρία Βερτσένοβα στο ατομικό αγώνισμα του γκολφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 έχει επιβεβαιωθεί".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ