ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάνω από 1.000.000 εισιτήρια απούλητα για τους Ολυμπιακούς του Ρίο!

Πάνω από 1.000.000 εισιτήρια απούλητα για τους Ολυμπιακούς του Ρίο!

Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ανακοίνωσε την πώληση των εισιτηρίων με τον αριθμό αυτών να είναι μικρότερος σε σχέση με τους αντίστοιχους του Λονδίνου. Πάνω από 1.000.000 δεν έχουν ακόμη διατεθεί.

Ένα εκατομμύριο εισιτήρια έχουν μείνει προς πώληση για όλα τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Ζανέιρο, όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, με τον αριθμό αυτών που έχουν πωληθεί να είναι σαφώς μικρότερος σε σχέση με τους αντίστοιχους του Λονδίνου, τέσσερα χρόνια πριν (2012).

"Πωλήσαμε 4.900.000 εισιτήρια, μεγάλο ποσοστό των συνολικών διαθέσιμων", υποστήριξε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της οργανωτικής επιτροπής. Ακόμη μένουν διαθέσιμα προς αγορά 1.200.000 εισιτήρια.

Όπως τονίζουν στελέχη της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Ζανέιρο τα φθηνότερα εισιτήρια έχουν πωληθεί και είναι ακόμη διαθέσιμα αυτά που κοστολογούνται από 150 έως 400 ευρώ.

Αντίθετα, το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου τα εισιτήρια που είχαν πωληθεί ήταν σαφώς περισσότερα σε σχέση με τους αντίστοιχους που ξεκινούν σε λίγες ώρες στη Βραζιλία. Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 5 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ