ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παγκόσμιος πρωταθλητής χρεώθηκε 5.000 δολάρια για να παίξει Pokemon Go

Παγκόσμιος πρωταθλητής χρεώθηκε 5.000 δολάρια για να παίξει Pokemon Go

Τον Κοχέι Ουτσιμούρα το πιο πιθανό είναι να μην τον γνωρίζετε, παρά το γεγονός ότι έχει χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο παλμαρέ του. Θα τον μάθει όμως όλος ο κόσμος γιατί... χρεώθηκε 5.000 δολάρια προκειμένου να παίξει Pokemon Go στο Ρίο!

Στην καριέρα του, ο Κοχέι Ουτσιμούρα έχει κατακτήσει ένα σωρό χρυσά μετάλλια. Για την ακρίβεια, έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία της γυμναστικής που καταφέρνει να πάρει ΜΟΝΟ το χρυσό μετάλλιο σε κάθε μεγάλη διοργάνωση στην οποία συμμετείχε, στη διάρκεια ενός ολυμπιακού κύκλου (από το 2009 έως το 2012).

Λίγο πριν διεκδικήσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο πάντως, ο Ιάπωνας έχει θέμα παγκοσμίως για το γεγονός πως χρεώθηκε 5.000 δολάρια προκειμένου να παίξει το Pokemon Go στο Ρίο. Ναι, το παιχνίδι που έχει γίνει... μανία για πολύ κόσμο, με τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων να είναι κι αυτοί μεταξύ αυτών που έχουν "κολλήσει". Μόνο που εκείνος το παράκανε, αφού πάνω στη φούρια του για να "κατεβάσει" την εφαρμογή στο κινητό του προκειμένου να υπάρχει συμβατότητα με τη Βραζιλία, ξέχασε ότι δεν είχε φροντίσει για τη δωρεάν περιαγωγή δεδομένων.

Ο "Superman", όπως είναι γνωστός στη χώρα του, έκανε τη γκάφα του αιώνα, αλλά τουλάχιστον είχε έναν σύμμαχο. Την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με την οποία συνεργάζεται, η οποία τον ενημέρωσε πως -αναγνωρίζοντας το λάθος του- θα αρκεστεί να εισπράξει το ποσό των 30 δολαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ