ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όταν ο Πετρούνιας χόρεψε συρτάκι τους Βραζιλιάνους

Όταν ο Πετρούνιας χόρεψε συρτάκι τους Βραζιλιάνους

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και έκανε τους Βραζιλιάνους να χορέψουν συρτάκι. (VIDEO)

Πήγε στη Βραζιλία ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν. Ο Λευτέρης Πετρούνιας σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια (15/8/2016) κατέκτησε το χρυσό πρωτάθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan.gr, ήταν εντυπωσιακός και ανάγκασε τους κριτές να μην ευνοήσουν τον Βραζιλιάνο Αρτούρ Ζανέτι.

Ο Έλληνας γυμναστής πήρε 9.200 βαθμούς για την εκτέλεση του προγράμματος του κάνοντας μία εντυπωσιακή και αλάνθαστη έξοδο. Ο Ζανέτι που αγωνίστηκε τελευταίος ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 15.766 βαθμούς και τρίτος ήταν ο Ντένις Αμπλιάζιν με 15.700.

Τέταρτος ήταν ο Κινέζος Λιου που θεωρούνταν ως ένα από τα φαβορί για ένα μετάλλιο.

Η τελική κατάταξη:

1. Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 16.000

2. Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία) 15.766

3. Ντένις Αμπλιάζιν (Ρωσία) 15.700

4. Γιανγκ Λιου (Κίνα) 15.600

5. Ιγκόρ Ραντιβίλοβ (Ουκρανία) 15.466

6. Χάο Γιου (Κίνα) 15.400

7. Ντάνι Πινέιρο (Γαλλία) 15.233

8. Ντένις Γκούσενς (Βέλγιο) 14.933

Δείτε την τρομερή του προσπάθεια:

Έβαλαν συρτάκι για χάρη του

Αμέσως μετά τις απονομές των μεταλλίων οι διοργανωτές έχουν επιλέξει να παίζουν ένα κομμάτι το οποίο να παραπέμπει στη χώρα από την οποία προέρχεται ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου. Στον τελικό των κρίκων όλοι οι Βραζιλιάνοι περίμεναν να βάλουν το σάμπα, αλλά... ο Λευτέρης Πετρούνιας τους χάλασε τα σχέδια.

Ο Έλληνας γυμναστής, ήταν εξαιρετικός, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έτσι έπαιξε... συρτάκι στην Ολυμπιακή Αρένα του Ρίο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ