ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όταν ο Μποντιρόγκα σκουπιζόταν στην πετσέτα του Μίλερ!

Όταν ο Μποντιρόγκα σκουπιζόταν στην πετσέτα του Μίλερ!

Η Γιουγκοσλαβία απέκλεισε κάθε λογής... κανονικότητα το 2002 αποκλείοντας τους Αμερικανούς στα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ, όταν ο Μποντιρόγκα σκουπιζόταν ευθαρσώς στην πετσέτα του Ρέτζι Μίλερ (VIDEO)!

Η Σερβία του Σάσα Τζόρτζεβιτς ολοκλήρωσε την υπέρβαση, έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ του Ρίο ντε Τζανέιρο και θα αντιμετωπίσει μέσα σε λίγες, μόλις, μέρες τις ΗΠΑ στο remake του προδιετίας τελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πριν από μια εβδομάδα, λοιπόν, ο Νίκολα Γιόκιτς (25π.) και οι Τεόντοσιτς, Ραντούλιτσα κοίταξαν στα μάτια του Αμερικανούς. Ήταν το παιχνίδι όπου ο Σέρβος αρτίστας των ασίστ πήρε τα βήματα, έφτασε κάτω από το καλάθι της Team USA κι έβγαλε χωρίς να βλέπει πάσα στον Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος ήταν στημένος στο τρίποντο!

Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες έπειτα από μια εβδομάδα και οι Σέρβοι... θυμήθηκαν τον προημιτελικό του Μουντομπάσκετ 2002! Τότε που ο Ντίβατς, ο Μποντιρόγκα και ο Στογιάκοβιτς πανηγύριζαν στο "σπίτι" των Αμερικανών ενώ το τρίποντο παραλήρημα του Μίλαν Γκούροβιτς ξέρανε την εθνική των ΗΠΑ που είχε στο ρόστερ της παίκτες όπως οι Πολ Πιρς, Ρέτζι Μίλερ, Ζερμέιν Ο'Νιλ, Σον Μάριον και Μπεν Ουάλας.

"Ερχόμαστε για εσάς!" είναι το μήνυμα που συνοδεύει το VIDEO που κυκλοφορεί από χθες κι έχει γίνει VIRAL, δείχνοντας τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα να τραβάει με το... ζόρι την πετσέτα του Ρέτζι Μίλερ για να σκουπιστεί!

Κανένας φόβος! Μόνο μπασκετικό θράσος για τον μεγάλο Ντέγιαν Μποντιρόγκα και εκείνη την απίθανη ομάδα της Γιουγκοσλαβίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ