ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι γονείς της Άλι Ράισμαν είναι η... ατραξιόν της ενόργανης γυμναστικής

Olympics 2016: Aly Raisman's Parents Nervously Watch Gymnastics Routine
Olympics 2016: Aly Raisman's Parents Nervously Watch Gymnastics Routine NBC SPORTS

Οι γονείς της Άλι Ράισμαν έζησαν με αγωνία τις προσπάθειες της κόρης τους στο Ρίο, σε σημείο που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τις αντιδράσεις τους. Τι εννοούμε; Δείτε και θα καταλάβετε (VIDEOS).

Η Άλι Ράισμαν τα κατάφερε εξαιρετικά στην ενόργανη, αφού πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στο σύνθετο ομαδικό γυναικών, την ώρα που έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο τόσο στη δοκό ισορροπίας όσο και στο σύνθετο ατομικό.

Όσο έκανε βέβαια την προσπάθειά της στα προκριματικά, οι γονείς της έζησαν με πολύ έντονο τρόπο την όλη διαδικασία. Όσο η κόρη τους εκτελούσε το πρόγραμμά της, εκείνοι... πάλευαν να τη βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Αν τα κατάφεραν, δεν ξέρουμε, αλλά η αλήθεια είναι πως ο τρόπος με τον οποίο εκδήλωσαν το άγχος τους στον αγώνα της κόρης τους, ήταν -τουλάχιστον- πρωτότυπος.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνονται τόσο πολύ και με αυτόν τον τρόπο. Είχαν... παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Τότε πολλοί πίστεψαν πως έτυχε. Όπως αποδεικνύεται όμως, το έχουν σύστημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ