ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τζινόμπιλι αποχαιρέτησε την Αργεντινή

Ο Τζινόμπιλι αποχαιρέτησε την Αργεντινή

Ο Μανού Τζινόμπιλι έπαιξε για τελευταία φορά με το εθνόσημο στο στήθος μπροστά στο κοινό της Αργεντινής, με δάκρυα στα μάτια.

Το φετινό καλοκαίρι είναι κατά πάσα πιθανότατα το τελευταίο του Μανού Τζινόμπιλι με τα χρώματα της Αργεντινής. Κάτι το γεγονός πως βρίσκεται ένα βήμα πριν τα δεύτερα "-άντα" της ζωής του, κάτι η ανάγκη του για ξεκούραση τον οδηγούν στην απόφαση να πει "αντίο" στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο θα αποτελέσουν λοιπόν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τον "τελευταίο χορό" του γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς με τα εθνικά του χρώματα. Το βράδυ της Τρίτης (2/8) βρέθηκε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Αργεντινής, για το φιλικό της "αλμπισελέστε" με τη Γαλλία, αποχαιρετώντας τους φίλους της Αργεντινής με δηλώσεις που έκανε on camera.

" Ήταν εκπληκτικό κοινό. Αισθάνομαι φοβερά για την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε περήφανοι που πετύχαμε ό,τι πετύχαμε και σας ευχαριστώ όλους. Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε να εκπροσωπούμε τη χώρα όλο αυτό το διάστημα", δήλωσε ο 39χρονος γκαρντ με δάκρυα στα μάτια, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Ο "τελευταίος χορός" λοιπόν θέλει να συνδυαστεί με ένα μετάλλιο. Μπορεί το χρυσό να είναι πολύ μακριά κι η Αργεντινή να μην θυμίζει την ομάδα που έκανε το "μπαμ" στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας πριν από δώδεκα χρόνια, αλλά είναι βέβαιο πως οι "παλιοί" της ομάδας (Μανού Τζινόμπιλι, Λουίς Σκόλα, Αντρές Νοτσιόνι) θα επιδιώξουν να πάνε κόντρα στις προβλέψεις και να ανέβουν στο βάθρο στην τελευταία τους κοινή παρουσία με τα εθνικά χρώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ