ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Ο Τεόντοσιτς είναι Φεράρι ανάμεσα σε κάρα!"

"Ο Τεόντοσιτς είναι Φεράρι ανάμεσα σε κάρα!"

Η Σερβία ταξίδεψε στο Ρίο με στόχο τη διάκριση και το Ολυμπιακό μετάλλιο ωστόσο ο βετεράνος φόργουορντ της Παρτίζαν, Γκόραν Γκρμπόβιτς, έχει διαφορετική άποψη για τον Μίλος Τεόντοσιτς και τους συμπαίκτες του!

Για πολλούς, ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι ένας εκ των τελευταίων βιρτουόζων, που μπορείς να τον αφήσεις να παίζει εκτός συστήματος. Για τον βετεράνο φόργουορντ της Παρτίζαν, Γκόραν Γκρμπόβιτς, είναι "μια Φεράρι ανάμεσα σε κάρα"!

Ο 55χρονος, σήμερα, Γκρμπόβιτς, έκανε μεγάλη καριέρα με την Παρτίζαν την περίοδο 1980-88, έχοντας τη φήμη ενός σπουδαίου σκόρερ ενώ ήταν μέλος της εθνικής Γιουγκοσλαβίας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας, το 1987.

Παρεμπιπτόντως, είναι εκείνος για τον οποίον όταν ο προφέσορ Νίκολιτς ρωτήθηκε για τον καλύτερο παίκτη της Γιουγκοσλαβίας το 1980, απάντησε λακωνικά "ο Γκρμπόβιτς!".

Ο βετεράνος φόργουορντ μίλησε στην Blic για την εθνική Σερβίας, τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, την Team USA, τη μάχη για το μετάλλιο και τον Μίλος Τεόντοσιτς. Τι είχε να πει για τον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ; "Ο Μίλος είναι σαν μια Φεράρι! Ένας τεράστιος παίκτης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Παρ' όλα αυτά, δίπλα του έχει... κάρα! «Αργά φορτηγά» που δεν ταιριάζουν στο παιχνίδι του".

"Ο Τεόντοσιτς είναι Φεράρι ανάμεσα σε κάρα!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ