ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο πίνακας μεταλλίων μετά τη 15η μέρα

Ο πίνακας μεταλλίων μετά τη 15η μέρα

Μία ακόμα πολύ παραγωγική μέρα ήταν η προτελευταία των Ολυμπιακών Αγώνων για τους Αμερικανούς, που έφτασαν τα 43 χρυσά μετάλλια στο Ρίο, ενώ συνολικά έχουν 116. Μεγάλη Βρετανία και Κίνα θα παλέψουν μέχρι τελευταία στιγμή για τη 2η θέση. Δείτε αναλυτικά...

Μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, οι ΗΠΑ έχουν συγκεντρώσει 116 μετάλλια (43 χρυσά, 37 αργυρά, 36 χάλκινα) και χρειάζονται 3 χρυσά ακόμη για να ξεπεράσουν την επίδοσή τους στο Λονδίνο (103 μετάλλια: 46 χρυσά, 28 αργυρά, 29 χάλκινα), που είναι η καλύτερή τους όλων των εποχών, με εξαίρεση το Λος Άντζελες το 1984 και το Σεντ Λούις το 1904, δύο διοργανώσεις, όμως, όπου απείχαν πάρα πολλές χώρες και ο ανταγωνισμός δεν ήταν τόσο υψηλός.

Μεγάλη Βρετανία και Κίνα εξακολουθούν να δίνουν τεράστια μάχη για τη δεύτερη θέση, με τους Βρετανούς να έχουν ένα χρυσό μετάλλιο παραπάνω, αλλά και περισσότερα αργυρά, γεγονός που τους δίνει μεγάλο αβαντάζ. Από κει και πέρα, κατακτώντας το Σάββατο από 4 χρυσά μετάλλια έκαστη, η Ρωσία και η Γερμανία παλεύουν πλέον μόνες τους για την 4η θέση, αφού η Ιαπωνία έμεινε αρκετά πίσω.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα μεταλλίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ