ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπολτ: "Στους αγώνες θα νιώσουν την οργή μου"!

Μπολτ: "Στους αγώνες θα νιώσουν την οργή μου"!
μπόλτ γκάτλιν

Ο Μπολτ προειδοποιεί άπαντες να μην... μιλούν και πολύ, γιατί πρόκειται να τους νικήσει για μια ακόμα φορά, καθώς, όπως δηλώνει, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος για πολύ χαμηλούς χρόνους.

Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν αγωνίστηκε στους προκριματικούς αγώνες της Τζαμάικα, καθότι την περίοδο εκείνη ήταν τραυματίας. Μολαταύτα, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ δεν πρόκειται να λείψει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η Ομοσπονδία Στίβου της χώρας του δεν πτοήθηκε από το γεγονός και του έδωσε την ευκαιρία να δώσει το παρόν στο Ρίο με στόχο να κερδίσει για τρίτη φορά τρία χρυσά μετάλλια (100μ.,200μ. και 4x100μ.).

Η ειδική μεταχείριση ωστόσο που επιφύλασσε η Ομοσπονδία Στίβου της Τζαμάικα στον 30χρονο σούπερ σταρ, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον μεγάλο του αντίπαλο Τζάστιν Γκάτλιν. Ο χρυσός ολυμπιονίκης της Αθήνας σχολίασε δεικτικά πως ο Μπολτ κέρδισε τη συμμετοχή του στο Ρίο μέσω ιατρικών γνωματεύσεων και όχι μέσω αγώνων.

Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν άφησε τη "μπηχτή" του Γκάτλιν να πέσει κάτω και τόνισε: " Νομίζω ότι δεν έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια πως όσο περισσότερο μιλούν, τόσο πιο πολύ θέλω να τους νικήσω. Περιμένω τους αγώνες με ανυπομονησία, όπου θα νιώσουν όλη την οργή μου όπως συμβαίνει πάντα".

Ο Τζαμαϊκανός δήλωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι ήταν πέρυσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, όπου είχε κερδίσει 100μ., 200μ. και 4x100μ., και έδωσε και τις εκτιμήσεις του για το χρόνο που θα σημειώσει στα 100μ. στο Ρίο:

" Έχω πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα. Νιώθω πολύ πιο άνετα με εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Ποτέ δεν προσπάθησα να προβλέψω χρόνους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Αλλά στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα, που είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι, πιστεύω ότι θα μπορώ σίγουρα 9.60 δευτερόλεπτα".

Το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. είναι 9.58 και το έχει κάνει φυσικά ο Μπολτ, το 2009 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ το Ολυμπιακό Ρεκόρ, το οποίο κατέχει επίσης ο ίδιος, είναι στα 9.63 από την κούρσα του Λονδίνου. Φέτος ο Τζαμαϊκανός έχει μόλις τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στην απόσταση, με 9.88, έχοντας δώσει βέβαια πολύ λίγους αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ