ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μάρεϊ σημαιοφόρος της Μεγάλης Βρετανίας

Ο Σκωτσέζος τενίστας, Άντι Μάρεϊ, θα έχει την τιμή να είναι ο σημαιοφόρος της Μεγάλης Βρετανίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. "Θα θυμάμαι αυτή την στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μου", σχολίασε με περηφάνια ο αθλητής.

Ένας Σκωτσέζος θα έχει την τιμή να παρελάσει με τη σημαία της Μεγάλης Βρετανίας κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο, που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής στο "Μαρακανά".

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας ανακοίνωσε ότι ως σημαιοφόρος επιλέχθηκε ο Άντι Μάρεϊ, ένας από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου και κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου από το Λονδίνο.

"Το να εκπροσωπείς τη χώρα σου στους Αγώνες είναι μία απίστευτη εμπειρία, αλλά το να οδηγείς την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας είναι μία απίστευτη τιμή, η μεγαλύτερη που υπάρχει στον αθλητισμό", δήλωσε ο φετινός νικητής τυου Γουίμπλεντον. "Θα είναι οι τρίτοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες και είναι μία πολύ σπουδαία διοργάνωση για μένα. Προφανώς έχω υπέροχες αναμνήσεις από το Λονδίνο και είμαι 100% συγκεντρωμένος στο να κερδίσω στο Ρίο. Το προνόμιο του να είμαι σημαιοφόρος είναι μία στιγμή που θα θυμάμαι στο υπόλοιπο της ζωής μου και μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας μου", δήλωσε ο Μάρεϊ.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ