ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Πύρρος Δήμας ανάμεσα στους θρύλους των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Πύρρος Δήμας ανάμεσα στους θρύλους των Ολυμπιακών Αγώνων

Το κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων ετοίμασε ένα υπέροχο και συγκινητικό βίντεο, με τους αθλητές-θρύλους των Ολυμπιακών Αγώνων και μέσα σε αυτό βρίσκεται και ο δικός μας Πύρρος Δήμας.

Λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, το κανάλι της διοργάνωσης ετοίμασε ένα υπέροχο, ιστορικό και συγκινητικό βίντεο, το οποίο είναι αφιερωμένο στους αθλητές-θρύλους που διέπρεψαν στα σπορ τους στις τελευταίες δεκαετίες.

Στο σποτ υπάρχει και ελληνικό χρώμα (στο 1:04 και μετά), καθώς οι δημιουργοί έχουν τοποθετήσει μέσα στους θρύλους των Ολυμπιακών Αγώνων τον κορυφαίο Έλληνα αρσιβαρίστα όλων των εποχών, Πύρρο Δήμα, ο οποίος κατέκτησε τρία σερί χρυσά μετάλλια σε Βαρκελώνη (1992), Ατλάντα (1996) και Σίδνεϊ (2000), ενώ στην Αθήνα (2004) πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Στο βίντεο, έχουν ξεχωρίσει την στιγμή που κατέκτησε το δεύτερο του σερί χρυσό μετάλλιο στην Ατλάντα (1996).

Στο βίντεο, πέρα από τον Πύρρο Δήμα, υπάρχουν και άλλοι σπουδαίοι αθλητές που διέπρεψαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως οι Μάικλ Φελπς, Γιουσέιν Μπολτ, Νάντια Κομανέτσι, αλλά και οι δύο σούπερ-σταρ του ΝΒΑ, Μαικλ Τζόρνταν και Μάτζικ Τζόνσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ