ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντουράντ: "Είμαι φαν του Γκασόλ, ο τύπος είναι σαν να μην γερνάει ποτέ"

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν θεωρεί δεδομένο το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο και υποκλίθηκε στην ποιότητα του Πάου Γκασόλ, σχολιάζοντας πως είναι θαυμαστής του, τονίζοντας πως αυτός ο τύπος είναι σαν να μην γερνάει ποτέ.

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ένας εκ των μεγάλων σούπερ-σταρ της team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Ένας παίκτης που απασχόλησε την φίλαθλη κοινή γνώμη φέτος το καλοκαίρι, με την απόφαση του να αφήσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος ήταν ο MVP της σεζόν στο ΝΒΑ το 2014, έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, επεσήμανε πως η πρώτη θέση στο τουρνουά δεν είναι δεδομένη: "Η πρώτη θέση δεν είναι δεδομένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να παλέψουμε για τα να τα καταφέρουμε. Έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο την Ισπανία και τίποτα σε αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Τίποτα δεν είναι εγγυημένο και το γνωρίζουμε. Απολαμβάνουμε το ταξίδι, ξεκινώντας από το Σάββατο κόντρα στην Κίνα. Είμαστε χαρούμενοι που θα τους αντιμετωπίσουμε για τρίτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες”.

Για την απόφαση της ομάδας να μείνει στο κρουαζιερόπλοιο και όχι στο Ολυμπιακό χωριό, τόνισε: "Ήταν μια απόφαση που είχε παρθεί πριν από πολύ καιρό. Είναι το ίδιο. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ”.

Για την εθνική Ισπανίας, αλλά και για τον Πάου Γκασόλ, δήλωσε: "Η Ισπανία αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Δεν είναι, όμως, εγγυημένο ότι θα παίξουμε κόντρα σε αυτή στον τελικό. Ανεξάρτητα από το ποιον αντιμετωπίζεις, πρέπει να δίνεις κάθε φορά τα πάντα. Ήμουν πάντα μεγάλος φαν του Πάου Γκασόλ. Έχει φοβερή ποιότητα και o τύπος φαίνεται σαν να μην γερνάει ποτέ. Παραμένει σταθερός κι είναι ένας από τους παίκτες που πραγματικά σέβομαι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ