ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Μπορώ να κερδίσω τον Μπολτ στα 100μ."

"Μπορώ να κερδίσω τον Μπολτ στα 100μ."

Το troll της χρονιάς από κοπέλα στο Πόρτσμουθ: Ισχυρίζεται ότι είναι πιο γρήγορη από τον Γιουσέιν Μπολτ, αφού μπορεί να τρέξει τα 100μ. σε 7.5''.

The fastest man alive. Κοινώς, ο γρηγορότερος άνθρωπος στη Γη. Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που συνοδεύει τον Γιουσέιν Μπολτ εδώ και μια οκταετία, από τη στιγμή δηλαδή που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η επίδοσή του; 9.79! Ένα χρόνο αργότερα βέβαια, έριξε "έσπασε τα χρονόμετρα" όταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, έκανε 9.58, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Ε και; Αυτά δεν λένε τίποτα σε μια κοπέλα από το Πόρτσμουθ, η οποία ισχυρίζεται ότι μπορεί να κερδίσει τον τρις χρυσό ολυμπιονίκη των 100μ. (σε Πεκίνο, Λονδίνο και Ρίο), συντρίβοντας μάλιστα τις δικές του επιδόσεις. " Μπορώ να κάνω τα 100μ. σε 7.5 δευτερόλεπτα", ισχυρίζεται η -επικίνδυνα αφελής;- κοπέλα, με τον συνομιλητή της (που καταγράφει όλον τον διάλογο σε video) να επιμένει ότι αυτό που λέει δεν γίνεται.

" Δεν μπορείς να τρέξεις τόσο γρήγορα", της επισημαίνει προσπαθώντας να τη... συνεφέρει, δίχως όμως να βρίσκει ανταπόκριση. Ο αντίλογος στις νουθεσίες; Ο υπολογισμός του μέτρου, ο οποίος μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα ακριβής, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι οι ίδιοι.

"Μπορώ να κερδίσω τον Μπολτ στα 100μ."

Και συνεχίζει η κοπέλα: " Με εκνευρίζεις, δεν θα στο εξηγήσω παραπάνω ότι μπορώ να κάνω τα 100μ. σε 7.5 δευτερόλεπτα".

Βέβαια εκεί όπου έδωσε... ρέστα ήταν όταν εξήγησε γιατί θέλει να πάρει το χρυσό μετάλλιο. " Θέλω το χρυσό για να φέρω την ολυμπιακή φλόγα στη Μεγάλη Βρετανία", σχολιάζει. Κι αν αναρωτηθεί κανείς πως κολλάει το ένα με το άλλο, η απάντηση έρχεται από την ίδια: " Όταν τελειώνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες μετρούν τα μετάλλια κι η χώρα που έχει τα περισσότερα παίρνει την ολυμπιακή φλόγα και την περιφέρει στη χώρα ως ένδειξη της επιτυχίας. Είδα, τη φέρανε στο Πόρτσμουθ γιατί κερδίσαμε τους προηγούμενους".

Καλά διαβάσατε: αυτή είναι η επιχειρηματολογία της!

Τώρα αν είναι (τόσο) επικίνδυνα αφελής ή το video είναι στημένο δεν γνωρίζουμε. Αν και μάλλον ισχύει το δεύτερο, αφού δεν γίνεται να πιστεύει αυτά που λέει. Πιο πιθανό να πρόκειται για μια (καλή, όπως αποδεικνύεται) ηθοποιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ