ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπολτ: "Είμαι ο καλύτερος"

Μπολτ: "Είμαι ο καλύτερος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιουσέιν Μπολτ ισοφάρισε σε χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες τους θρυλικούς Νούρνι και Λιούις και στις δηλώσεις του ομολόγησε πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα πετύχαινε τόσα πολλά στην καριέρα του.

Αποστολή εξετελέσθη. Μετά το χρυσό στα 100μ και στα 200μ ο Γιουσέιν Μπολτ πανηγύρισε την πρωτιά και στην σκυταλοδρομία 4Χ100μ και έφτασε τα 9 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια καθώς το ίδιο ακριβώς επίτευγμα πανηγύρισε τόσο στο Πεκίνο το 2008 όσο και στο Λονδίνο το 2012.

Πλέον, ο Τζαμαϊκανός υπερπρωταθλητής βρίσκεται στην κορυφή των χρυσών μεταλλίων του στίβου μαζί με τους θρύλους, Πάαβο Νούρμι και Καρλ Λιούις, και στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της κούρσας δεν έκρυψε την ευτυχία του.

Μπολτ: "Είμαι ο καλύτερος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Έγινε πραγματικότητα. Είμαι ο καλύτερος. Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος για τον εαυτό μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα τα πετύχαινα αυτά σε back-to-back-to-back Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μπολτ: "Είμαι ο καλύτερος"
© GETTY IMAGES

Την πρώτη φορά ήμουν απλά χαρούμενος, τη δεύτερη φορά ήταν η πρόκληση και την τρίτη ήταν κάτι το απίστευτο. Ελπίζω να ανέβασα τον πήχη αρκετά ψηλά ώστε να μη μπορέσει κάποιος να το επαναλάβει", είπε ο 30χρονος Τζαμαϊκανός (κλείνει τα 30 την Κυριακή), ο οποίος υποσχέθηκε πως "θα μείνω ξύπνιος μέχρι αργά και θα διασκεδάσω".

Μπολτ: "Είμαι ο καλύτερος"
© AP

Σημειώνεται πως λίγη ώρα μετά το νέο του θρίαμβο, ο Μπολτ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "Οι οπαδοί μου δεν είχαν αμφιβολία ούτε ένα λεπτό για μένα και για αυτό θα είμαι μαζι σας για πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ