ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μίρκο Νόβοσελ: "Ο Τεόντοσιτς είναι λούζερ"

Μίρκο Νόβοσελ: "Ο Τεόντοσιτς είναι λούζερ"

Ο Μίρκο Νόβοσελ σε συνέντευξη του σε σλοβένικη ιστοσελίδα χαρακτήρισε τον Μίλος Τεόντοσιτς "καλό παίκτη, αλλά λούζερ". Δεν "κάνει" για σύλλογο ο Αλεξάντερ Πέτροβιτς, σύμφωνα με τον θρύλο του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ.

Ο Μίρκο Νόβοσελ είναι μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το γιουγκοσλάβικο μπάσκετ, έχοντας στο παλμαρέ του πολλούς τίτλους, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Σε συνέντευξη που έδωσε σε σλοβένικη ιστοσελίδα, ο 78χρονος σήμερα Κροάτης κλήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη αναμέτρηση Σερβίας - Κροατίας, για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ρωτήθηκε φυσικά και για το πρόσωπο των ημερών και, κατά πολλούς, ηγέτη των "ορλόβι" Μίλος Τεόντοσιτς δείχνοντας να μην έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 29χρονο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς απάντησε: " Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο παίκτη, τον οποίο δεν θα ήθελα ποτέ στην ομάδα μου. Είναι καλός παίκτης, αλλά λούζερ. Δεν είναι νικητής. Έχει χάσει αρκετούς τίτλους Euroleague"

Ο Νόβοσελ μίλησε επίσης και για τον προπονητή της "χρβάτσκα" Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς, για τον οποίο σημείωσε ότι δεν είναι καλός για ένα σύλλογο. Αντίθετα, όπως τόνισε, τον θεωρεί ιδανικό για την εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα ο θρύλος της Τσιμπόνα δήλωσε: " Βρισκόμαστε στο Ρίο λόγω του Άκο Πέτροβιτς. Δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει με άλλο προπονητή. Ο Πέτροβιτς είναι το ιδανικό πρόσωπο για μια θέση, όπου θα έχει μειωμένες υποχρεώσεις, κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο. Επομένως είναι εξαιρετικός για την εθνική ομάδα. Αλλά όχι για ένα σύλλογο, στον οποίο η δουλεία που απαιτείται είναι διαρκής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ