ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Μάχη" 9χρονου με Μάρεϊ για ένα μαρκαδόρο

"Μάχη" 9χρονου με Μάρεϊ για ένα μαρκαδόρο

Ο Άντι Μάρεϊ δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ από εννιάχρονο Βραζιλιάνο φίλο του τένις μετά την αναμέτρησή του με τον Χουάν Μόνακο, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Χουάν Μόνακο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όσον αφορά στο άθλημα του τένις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Άντι Μάρεϊ είχε κι άλλη, ξεχωριστή αναμέτρηση να δώσει.

Αυτή τη φορά με τον εννιάχρονο Βραζιλιάνο φίλο του τένις, Ζοάο Βίκτορ. Ο μικρός είχε ένα τετράδιο μαζί του κι ένα μαρκαδόρο με σκοπό να συγκεντρώσει αυτόγραφα από τους κορυφαίους τενίστες και τενίστριες του κόσμου.

"Μάχη" 9χρονου με Μάρεϊ για ένα μαρκαδόρο

Ο Βρετανός δεν του χάλασε το χατήρι, υπέγραψε, αλλά πήρε τον μαρκαδόρο μαζί του, ασυναίσθητα. Αυτό η "μηχανική" κίνηση του Άντι Μάρεϊ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος έκανε σπριντ για να τον προλάβει πριν από την έξοδό του από το γήπεδο.

Αιφνιδιασμένος από την κίνηση του μικρού, ο Μάρεϊ του τον επέστρεψε. "Ήθελε μόνο τον μαρκαδόρο πίσω. Ήρθε να μου τον ζητήσει και τον επέστρεψα, μόνο αυτό", υποστήριξε ο τενίστας.

"Μάχη" 9χρονου με Μάρεϊ για ένα μαρκαδόρο

"Με βοήθησε ο πατέρας μου να φτιάξω το τετράδιο. Έχω αυτόγραφα από πολλούς τενίστες. Εάν μου έπαιρνε τον μαρκαδόρο, πώς θα μου υπέγραφαν οι άλλοι αθλητές;", είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο μικρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ