ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάρας στο Sport24.gr: "Έκανα μέγιστο λάθος"

ÐÅÊÉÍÏ 2008 / ÅÍÏÑÃÁÍÇ ÃÕÌÍÁÓÔÉÊÇ / BEIJING 2008 / GYMNASTICS
ÐÅÊÉÍÏ 2008 / ÅÍÏÑÃÁÍÇ ÃÕÌÍÁÓÔÉÊÇ / BEIJING 2008 / GYMNASTICS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάσης Μάρας μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24.gr στο Ρίο ντε Ζανέιρο, Γιάννη Λαμπίρη, εξηγώντας ότι το λάθος που έκανε σε ένα πέταγμα, του στέρησε την πρόκριση στον τελικό του μονόζυγου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. (video)

Το όνειρο της Ολυμπιακής διάκρισης δεν έγινε πραγματικότητα για τον Βλάση Μάρα στο Ρίο ντε Ζανέιρο, όπου έμεινε μακριά από τον καλύτερο εαυτό του και δεν θα καταφέρει να είναι παρών στον τελικό του μονόζυγου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΡΙΟ ΝΤΕ ΖΑΝΕΙΡΟ: Γιάννης Λαμπίρης

Μετά το τέλος της προσπάθειάς του, ο Βλάσης Μάρας μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr και τον απεσταλμένο στη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Γιάννη Λαμπίρη, εξηγώντας το λάθος που του στέρησε την πρόκριση κι αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, στο Τόκιο.

"Ήταν ένα λάθος που έκανα στη μέση του προγράμματος, υπήρξε πολύ μείωση στην άσκηση. Από μόνο του, ήταν αρκετό να μου δώσει χαμηλό βαθμό. Ήρθα σε ένα πέταγμα πολύ κοντά, το οποίο είναι μέγιστο λάθος. Ο απλός κόσμος δεν το καταλαβαίνει, αλλά εγώ το κατάλαβα. Κατάλαβα ότι είμαι εκτός τελικού, αλλά ο αγώνας είναι αγώνας, έπρεπε να τελειώσω το πρόγραμμα, δεν είναι ωραίο για κάποιον να έχει πτώση και να τα παρατάει.

Το πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή. Έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να σταματήσω, είμαι σωματικά και ψυχολογικά άριστα, δεν έχω σκοπό να σταματήσω. Δεν θα πω από τώρα οριστικά ότι πρέπει να συνεχίσω. Μπορεί να περάσει η τετραετία και να μην το καταλάβω. Δεν το γνωρίζω από τώρα αυτό. Αυτό που μου είχε συμβεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 είναι ο,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε ένα αθλητή. Να έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και να μην μπορεί να το διεκδικήσει...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ