ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεσάλωσε και στο Λονδίνο ο Μπολτ!

Ξεσάλωσε και στο Λονδίνο ο Μπολτ!

Ο Γιουσέιν Μπολτ γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά του σε κλαμπ στο Λονδίνο με τραγούδι, αμέτρητα σφηνάκια, σαμπάνια και νεαρές καλλονές (VIDEO, PHOTOS)!

Οι εορτασμοί για τα 30ά γενέθλια του Γιουσέιν Μπολτ συνεχίστηκαν στο Λονδίνο, εκεί όπου ο Τζαμαϊκανός υπερπρωταθλητής συνέχισε ό,τι... άφησε στη μέση στο Ρίο ντε Τζανέιρο!

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, λοιπόν, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που εμφάνιζε μια κοπέλα να κάνει twerking στο επίμαχο σημείο του Μπολτ. Μετά ήρθε η ώρα για φωτογραφίες από ένα κρεβάτι μαζί με μία Βραζιλιάνα και στη συνέχεια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας άλλες φωτογραφίες με μία... τρίτη κοπέλα .

Οι περιπέτειες του Μπολτ συνεχίστηκαν στο Λονδίνο, εκεί όπου ο Τζαμαϊκανός διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, έχοντας δίπλα του όμορφες κυρίες.

Κι όλα αυτά ενώ μερικές ημέρες η ίδια του η αδερφή έλεγε σε διεθνή ΜΜΕ ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης σχεδιάζει να αρραβωνιαστεί την επί δύο χρόνια σύντροφό του, Κάσι Μπένετ, μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του! Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ τα... έσπασε στο "Cirque le Soir", ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ στο Λονδίνο όπου πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε, ξεσηκώνοντας τον κόσμο!

Ξεσάλωσε και στο Λονδίνο ο Μπολτ!

"Του δώσαμε το μικρόφωνο γιατί ήταν πραγματικά cool! Έρχεται εδώ για χρόνια! Τον έχω δει τουλάχιστον 5-6 φορές" εξήγησε η σερβιτόρα που ανέβασε στο Instagram το σχετικό ντοκουμέντο. "Από τη 1 ως τις 3 το πρωί, ο κόσμος έπαιρνε ό,τι ποτό μπορεί να φανταστεί κανείς και τον ευχαριστούσε για τα... χρυσά μετάλλια του!"

Ξεσάλωσε και στο Λονδίνο ο Μπολτ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ