ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξενάγηση στο... δωμάτιο του Τζινόμπιλι!

Ξενάγηση στο... δωμάτιο του Τζινόμπιλι!

Ο Μανού Τζινόμπιλι είπε adiós στην εθνική Αργεντινής και στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε... λεπτομέρεια το δωμάτιο που φιλοξένησε τον ίδιο και τον Νοτσιόνι στο Ολυμπιακό Χωριό, ζητώντας συγγνώμη από τη μαμά του (PHOTO)!

Η σπουδαία γενιά της Αργεντινής έκλεισε τον κύκλο της στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο, εκεί όπου το εμπόδιο των ΗΠΑ στον προημιτελικό αποδείχτηκε απροσπέλαστο για την "αλμπισελέστε".

Ο Μανού Τζινόμπιλι αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τους Αργεντινούς που βρέθηκαν στην "Carioca Arena" του Ρίο και είδαν live την τελευταία παράσταση των "γκαούτσος" ενώ μοιράστηκε τη φωτογραφία του δωματίου που διέμενε στο Ολυμπιακό Χωριό, μαζί με τον Αντρές Νοτσιόνι!

Μάλιστα ο γκαρντ των Spurs περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια ό,τι υπήρχε στο δωμάτιο, ζητώντας συγγνώμη στη μαμά του για το... χάλι!

Α - Κινητό τηλέφωνο. Η απαραίτητη παρέα μας! Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι σήμερα το κινητό τηλέφωνο κι εμείς δεν είμαστε η εξαίρεση. Οι διοργανωτές παρείχαν σε κάθε αθλητή ένα μοντέλο Samsung και το απολαύσαμε!

Β - Το δωμάτιο ενδεχομένως να είναι ακατάστατο, όμως πρέπει να μυρίζει όμορφα! Ένα αρωματικό χώρου είναι πάντα απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις.

C - Το αχλάδι και η μπανάνα του Αντρές. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, δεν είχαμε αρκετό χώρο να αφήσουμε κάπου τα πράγματά μας. Έτσι, λοιπόν, τα αφήναμε στα πιο απίθανα μέρη!

D - Φορητός φορτιστής μπαταρίας. Απαραίτητη συσκευή για εμάς! Είναι πάντα μια καλή επιλογή. Ξέχασα τον δικό μου στην Bahía Blanca.

E - Αντικουνουπικό! Από τη στιγμή που φτάσαμε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, είχαμε τον φόβο του ιού "Ζίκα". Δεν το αγγίξαμε ούτε μια στιγμή, όμως δεν... είδαμε ούτε κουνούπι για δυο εβδομάδες. Ήταν στο ίδιο σημείο όλη την ώρα και μας περίμενε στωικά!

F - Kindle (ηλεκτρονικό βιβλίο). Σε περίπτωση που ο διπλανός μου ήταν κουρασμένος κι έπεφτε σε χειμερία νάρκη, ήταν η καλύτερη συντροφιά μου! Απαραίτητο!

G - Ηχείο. Απαραίτητο για να ακούς podcasts, ραδιόφωνο ή μουσική.

H - Η διαπίστευση των Ολυμπιακών Αγώνων! Χωρίς αυτήν, είσαι ένα τίποτα στο Ολυμπιακό Χωριό. Πρέπει να την έχεις μαζί σου! Στο φαγητό, στις μετακινήσεις, οπουδήποτε. Αν θες, μπορείς να ξεχάσεις το... κεφάλι σου, όχι όμως τη διαπίστευση.

Ι - Πιθανώς το πιο απρόσμενο αντικείμενο στο δωμάτιο. Ένα t-shirt με μια κάρτα αγωνιστικού αυτοκινήτου. Την έδωσαν στον Νοτσιόνι και έμεινε εκεί.

J - Ένα παπούτσι! Το χρησιμοποίησε ο Chapu στην παρέλαση της τελετής έναρξης.

Κ - Τα παπούτσια μου σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Nike Free Flyknit, στα οποία αναφέρθηκα σε παλαιότερο post. Μεγάλη προσθήκη.

L - Μια τσάντα με κούκλες - σουβενίρ για τα παιδιά μας! Ανάμεσά τους ο Vinicius, η μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων. Το είχε στα χέρια του ο Usain Bolt όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα και τα παιδιά μου το αγάπησαν!

Μ - Οι κάλτσες που φόρεσα στην τελετή έναρξης. Τις φόρεσα εκείνη την ημέρα, και την επομένη. Ποτέ άλλοτε.

Ν - Μπάρες πρωτεΐνης. Σε τουρνουά που διαρκούν λίγο κι έχουν ένταση, είναι αναγκαίο να έχεις στη διάθεσή σου φαγητό που θα σου προσφέρει ενέργεια. Ειδικά από τη στιγμή που είμαστε οι δυο μεταλύτεροι σε ηλικία παίκτες του τουρνουά.

Ο - Τσάντα με πολλές θέσεις! Εκεί μπορείς να βάλεις παπούτσια, κάλτσες, φρούτα, πορτοφόλι, τηλέφωνο και ό,τι άλλο αναγκαίο για να βγεις εκεί έξω, να προπονηθείς και να παίξεις.

Ξενάγηση στο... δωμάτιο του Τζινόμπιλι!

Σκόρπιες σκέψεις...

- Συγχώρεσε μου αυτό το χάλι, μαμά! Ξέρω ότι έκανες σπουδαία δουλειά στο να με μάθεις να έχω τάξη στη ζωή μου. Ήταν μια κακιά στιγμή και δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

- Καμία κατσαρίδα δεν... κακομεταχειρίστηκε, ούτε τραυματίστηκε σε αυτές τις δυο εβδομάδες! Στην πραγματικότητα, βοηθήσαμε στην ευημερία τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ