ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρίκετ καλεί... Μπολτ!

Κρίκετ καλεί... Μπολτ!
© REUTERS

Κάλεσμα στον Γιουσέιν Μπολτ να πάρει μέρος σε διάσημο τουρνουά κρίκετ που θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο, έκαναν οι Melbourne Stars. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Γιουσέιν Μπολτ εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ποδόσφαιρο και στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως δεν αποκλείεται τελικά να δούμε τον ταχυτερο άνθρωπο του πλανήτη με ένα ρόπαλο κρίκετ στα χέρια...

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Brisbane Times", ο αθλητής-φαινόμενο είναι πιθανό να παίξει επαγγελματικά κρίκετ στην Αυστραλία για λογαριασμό του συλλόγου, στο πλαίσιο του τουρνουά "Twenty20 Big Bash League" το οποίο θα λάβει χώρα από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.

Η ομάδα που φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Μπολτ είναι η Melbourne Stars, με τους ανθρώπους της να ισχυρίζονται πως έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον 26άχρονο σπρίντερ και τους μάνατζέρ του για να τον πείσουν να αποδεχτεί την πρότασή τους.

Κρίκετ καλεί... Μπολτ!
© AP

Επιπλέον, ο πιο αντιπροσωπευτικός παίκτης του συλλόγου, Σέιν Γουέιρν, έχει ξεκινήσει ήδη μία καμπάνια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Τι λέει όμως ο Μπολτ για όλα αυτά; Η απάντησή του δόθηκε στο "Canale 9" της αυστραλιανής τηλεόρασης:

"Ο Σέιν επικοινώνησε μαζι μου και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι σοβαρά. Εάν έχω την ευκαιρία θα το προσπαθήσω σίγουρα επειδή ξέρω ότι θα έχει πολλή πλάκα.

Δεν ξέρω πόσο καλός είμαι. Πιθανότατα θα χρειαστώ να προπονηθώ αρκετά. Θα δούμε αν θα βρεθεί χρόνος", δήλωσε χαρακτηριστικα.

Κρίκετ καλεί... Μπολτ!
© @WARNE888

Να σημειωθεί ότι ο Γιουσέιν Μπολτ είναι φανατικός θαυμαστής του κρίκετ και ήταν το άθλημα που έκανε στην πατρίδα του σε πολύ νεαρή ηλικία, ενώ το 2009 έδειξε τις ικανότητές του κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης όταν και βγήκε νικητής από την κόντρα του με τον συμπατριώτη του κρίκετερ, Κρις Γκάιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ