ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κι όμως, ο Λόχτι... νίκησε τον Φελπς!!!

Κι όμως, ο Λόχτι... νίκησε τον Φελπς!!!

Ο Μάικλ Φελπς έφτασε τα 22 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες αφού επικράτησε στα 200μ. μικτή ατομική όμως ο Καναδός τηλεσχολιαστής του CBC ούρλιαζε για τον... θρίαμβο του Ράιαν Λόχτι και μετά ζήτησε συγγνώμη (VIDEO)!

Ο Μάικλ Φελπς συνεχίζει να γράφει ιστορία ως ο κορυφαίος κολυμβητής της ιστορίας! Η νίκη του Αμερικανού στον τελικό των 200 μέτρων μικτή ατομική συνδυάστηκε με τον 22ο Ολυμπιακό τίτλο του ενώ έγινε ο πρώτος και μοναδικός κολυμβητής της ιστορίας με τέσσερα χρυσά μετάλλια στο ίδιο αγώνισμα!

Την ίδια στιγμή, οι τηλεθεατές που προτίμησαν το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC για τον χθεσινό (11/8) τελικό μάλλον ήλθαν σε σύγχυση βλέποντας τον Φελπς να προπορεύεται και τον Έλιοτ Φρίντμαν να πανηγυρίζει για τον... θρίαμβο του Λόχτι!

Ο Καναδός τηλεσχολιαστής μπέρδεψε τον Μάικλ Φελπς με τον συμπατριώτη του και μεγάλο αντίπαλό του, τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή Ράιαν Λόχτι! "Ο Ράιν Λόχτι θα κατακτήσει το 13ο μετάλλιο του, κρατώντας το καλύτερο για το τέλος! Επιτέλους, θα τα καταφέρει. Θα κερδίσει τον Μάικλ Φελπς, ο οποίος πιθανότατα θα μείνει εκτός βάθρου" έλεγε στην περιγραφή του!

Ο Φελπς τερμάτισε πρώτος, ακολούθησε... σιωπή κι εν συνεχεία η απολογία του Φρίντμαν προς τους τηλεθεατές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ