ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κερδίστε χρυσό μετάλλιο στο Ρίο!

Κερδίστε χρυσό μετάλλιο στο Ρίο!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο είναι προ των πυλών και μπορείτε να... αγωνιστείτε και εσείς. Με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό; Κατεβάστε το mobile game και παίξτε έξι διαφορετικά αθλήματα (VIDEO).

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη είναι προ των πυλών. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και πάνω από 10.000 αθλητές θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Άλλοι θα κυνηγήσουν μετάλλια, άλλοι να σπάσουν ατομικά ρεκόρ, άλλοι να κάνουν τις υπερβάσεις τους.

Μπορείτε και εσείς πάντως να... συμμετέχετε στους Αγώνες που ξεκινούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο, να ανεβείτε στο βάθρο και να δείτε την σημαία σας να κυματίζει. Με ποιο τρόπο; Κατεβάζοντας το mobile game των Ολυμπιακών της Βραζιλίας (Rio 2016: Olympic games. Official mobile game), το οποίο περιλαμβάνει έξι διαφορετικά αθλήματα.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, επιτραπέζια αντισφαίριση, τοξοβολία, σκοποβολή (αγώνισμα σκιτ - πήλινοι στόχοι) και τένις. Παίξτε, διασκεδάστε και νικήστε. Μάλιστα, υπάρχει δυνατότητα να παίξετε και με φίλους σας, δοκιμάζοντας ο καθένας τις δικές του δυνάμεις.

Δείτε το επίσημο trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ