ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρδισε το χρυσό και σκέφτηκε τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Κέρδισε το χρυσό και σκέφτηκε τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Η Ριμ Γιονγκ Σιμ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην άρση βαρών των γυναικών και η σκέψη της πήγε κατευθείαν στον... Κιμ Γιονγκ Ουν. Διαβάστε τι δήλωσε η αθλήτρια από τη Βόρεια Κορέα.

Πριν λίγες μέρες ο Βορειοκορεάτης Τσολ Γιουν Ομ δεν κατάφερε να φέρει το χρυσό μετάλλιο στη χώρα του, καθώς κατετάγη δεύτερος στην κατηγορία των 56 κιλών στην άρση βαρών των ανδρών, και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον Κιμ Γιόνγκ Ουν.

Η συμπατριώτισσα του, Ριμ Γιονγκ Σι κατάφερε να εκπληρώσει το στόχο της, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 75 κιλών στην άρση βαρών των γυναικών, και δεν ξέχασε φυσικά ούτε αυτή τον εκκεντρικό αρχηγού του κράτους της.

Συγκεκριμένα δήλωσε: " Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις κατάλαβα ότι είχα κερδίσει το χρυσό ήταν ότι έκανα χαρούμενο τον πολυαγαπημένο ηγέτη μας". Η Ριμ Γιονγκ Σιμ κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση, κάνοντας δύο τα Ολυμπιακά χρυσά μετάλλια, ύστερα από αυτό που είχε κερδίσει στο Λονδίνο.

Η 23χρονη αρσιβαρίστρια αναφέρθηκε μάλιστα και στους Βορειοκορεάτες που δεν κατάφεραν να κερδίσουν χρυσό μετάλλιο: " Στεναχωρήθηκα πολύ που οι σύντροφοι μου δεν πήραν το χρυσό μετάλλιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ