ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατέβασαν τις ρωσικές σημαίες στο Ολυμπιακό Χωριό

Κατέβασαν τις ρωσικές σημαίες στο Ολυμπιακό Χωριό

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η καταγγελία που έγινε από μέλη της ρωσικής αποστολής, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι κατέβασαν τις ρωσικές σημαίες από τα δωμάτια των αθλητών.

Περίεργα πράγματα γίνονται στο Ολυμπιακό Χωριό από την αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων, κάποια όμως ξεφεύγουν από αυτά που έχουμε ακούσει ως τώρα. Τι εννοούμε; Σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν μέλη της ρωσικής αποστολής, άγνωστοι εισήλθαν δις (!) στα δωμάτια των αθλητών, ενόσω αυτοί απουσίαζαν βάζοντας ως στόχο τις ρωσικές σημαίες.

Όπως επισημαίνεται, την πρώτη φορά τις τοποθέτησαν ανάποδα, ενώ λίγες ώρες αργότερα, κι ενώ όλοι βρίσκονταν είτε σε αγώνες είτε σε προπόνηση, τις έβγαλαν εντελώς από τα μπαλκόνια όπου ήταν κρεμασμένες. " Μένουμε στον 16ο όροφο του κτιρίου μας, όπου μόνο εμείς έχουμε πρόσβαση και συχνάζουμε. Κι όπως κάνουν όλοι, έχουμε κρεμάσει σημαίες της χώρας μας στο μπαλκόνι. Σε κάποιους όμως δεν άρεσε αυτό προφανώς, αφού μπήκαν στα δωμάτια και τις πέταξαν κάτω", ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάντρα Πάτσκεβιτς σε ρωσική ιστοσελίδα.

Ο εκνευρισμός στη ρωσική αποστολή είναι έκδηλος για το γεγονός, το οποίο καταγγέλθηκε επίσης στους διοργανωτές, με την... ευχή να βρεθούν οι ένοχοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ