ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατέψυξε το σπέρμα του λόγω Ζίκα ο Γκασόλ

Κατέψυξε το σπέρμα του λόγω Ζίκα ο Γκασόλ

Ο Πάου Γκασόλ πήρε, εν τέλει, τις απαραίτητες προφυλάξεις αναφορικά στον ιό Ζίκα και κατέψυξε το σπέρμα του πριν από το τζάμπολ των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο!

Ο Πάου Γκασόλ ήταν μεταξύ των αθλητών που εξέφρασαν ανοιχτά τον προβληματισμό τους για τον ιό Ζίκα και τις συνέπειές του, σε ότι αφορά τις γενετικές ανωμαλίες σε βρέφη που οι γονείς τους έχουν προσβληθεί από αυτόν.

"Το να καταψύξω το σπέρμα μου είναι ένα από τα μέτρα που σκέφτομαι να πάρω" είχε αναφέρει ο σούπερ σταρ της εθνικής Ισπανίας που άφησε στην άκρη τον προβληματισμο και τέθηκε στη διάθεση του Σέρτζιο Σκαριόλο με στόχο το μετάλλιο στου Ρίο.

Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ των Spurs θα ηγηθεί της αποστολής "φούρια ρόχα" που αποτελείται από 7 NBAers , τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και δυο της Μπαρτσελόνα ενώ φρόντισε να πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Όπως αναφέρει σημερινό (4/8) δημοσίευμα της "El Confidencial" , ο Πάου Γκασόλ κατέψυξε το σπέρμα του πριν από το ταξίδι στη Βραζιλία, σκεπτόμενος ότι μπορεί στο μέλλον να θέλει να γίνει πατέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ