ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κανονικά στο Ρίο η Κυριακοπούλου

Κανονικά στο Ρίο η Κυριακοπούλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρούσα στου Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου, που κατάφερε να ξεπεράσει... εντός χρόνου το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Η 30χρονη επικοντίστρια συνεχίζει τις εντατικές θεραπείες, στο Ρίο.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου θα μετάσχει κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού αντιμετώπισε με επιτυχία το πρόβλημα τραυματισμού. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ υπό την καθοδήγηση του γιατρού της ομοσπονδίας, Διονύση Χίσσα, κατάφερε να καλύψει μεγάλο μέρος του προβλήματος και να πετύχει τον πρώτο της στόχο που είναι το ταξίδι στο Ρίο.

Η Κυριακοπούλου που συνεχίζει μέχρι και σήμερα τις ατελείωτες ώρες θεραπείας, που ξεκίνησαν πριν από 20 ημέρες όταν και διαπίστωσε τον σοβαρό τραυματισμό στο σκαφοειδές του ποδιού, θα αναχωρήσει τα ξημερώματα (Δευτέρας) για τη Βραζιλία, όπου θα συνεχίσει τις εντατικές θεραπείες, με στόχο πάντα να αγωνιστεί στον προκριματικό του επί κοντώ.

"Μαζί με τον γιατρό (σ.σ Διονύση Χίσσα) κάναμε μεγάλη προσπάθεια να προλάβω την διοργάνωση. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε, αφού θα ταξιδέψω τελικά στο Ρίο. Ελπίζω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη και θα μπορέσω να είμαι σε θέση να δώσει τον καλύτερό μου εαυτό στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη", είπε η 30χρονη επικοντίστρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ