ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλωσήρθατε στο "Μπαρ του Μπιν Λάντεν"!

Καλωσήρθατε στο "Μπαρ του Μπιν Λάντεν"!

Το Ολυμπιακό Χωριό δεν επαρκεί για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες όλων των αθλητών και των προπονητών τους και αρκετοί από αυτούς έχουν βρει τη λύση: το "Bar do Bin Laden" στα προάστια του Ρίο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το όνομα "Οσάμα Μπιν Λάντεν" στοιχειώνει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων ως ο επικεφαλής της Al Qaeda που ευθύνεται για το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 (παρότι ο ίδιος σκοτώθηκε σε επιχείρηση των Αμερικανών στο Πακιστάν δέκα χρόνια αργότερα), παρόλα αυτά το συγκεκριμένο όνομα μόνο "ταμπού" δεν θεωρείται στην Βραζιλία.

Τουναντίον. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "New York Times", είναι πολλά τα μπαρ στην βραζιλιάνικη επικράτεια που έχουν πάρει το όνομά τους από τον Σαουδάραβα ενώ ένα από αυτά που βρίσκεται στα προάστια του Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει την ιδιαιτερότητα πως αποτελεί -αυτή την εποχή- στέκι για πολλά άτομα που κατοικούν στο Ολυμπιακό Χωριό.

Καλωσήρθατε στο "Μπαρ του Μπιν Λάντεν"!

Ιδιοκτήτης στο " Bar do Bin Laden" που έχει πάνω από 10 χρόνια ζωής είναι ο 60χρονος José Felipe de Araújo, οποίος με δηλώσεις του στο συγκεκριμένο μέσο αποκάλυψε πως επέλεξε να δώσει αυτό το όνομα στο μαγαζι του ελέω του παρουστιαστικού του, που θυμίζει έντονα Μπιν Λάντεν!

"Μετά από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, όλοι άρχισαν να με αποκαλούν Μπιν Λάντεν για προφανείς λόγους. Μου έμεινε το παρατσούκλι, οπότε αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω προς όφελός μου", δηλώνει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του μπαρ (παντρεμένος με πέντε παιδιά παρακαλώ!) ο οποίος δέχεται πελάτες από όλα τα μέρη του κόσμου, προσφέροντας μεταξύ άλλων πιάτα με ψητό φιλέτο, πίτσες και παγωμένες μπύρες.

Καλωσήρθατε στο "Μπαρ του Μπιν Λάντεν"!

"Αρχίζω και βαριέμαι το Ολυμπιακό Χωριό ενώ το φαγητό είναι μονότονο", δηλώνει ένας από τους πελάτες του "Bar do Bin Laden", ο 48χρονος Κουβανός Carlos Vizcaino Sánchez, ο οποίος είναι προπονητής αθλητών στίβου από τις Σεϊχέλες, που παίρνουν μέρος στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για να προσθέσει: "Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβρισκα τον Μπιν Λάντεν στο Ρίο, να όμως που τον βρήκα. Είμαι χαρούμενος που ανακάλυψα αυτό το κομμάτι της Βραζιλίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ