ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλδερόν: "Θα μάθουμε μέχρι και τα ονόματα των μανάδων τους"

Καλδερόν: "Θα μάθουμε μέχρι και τα ονόματα των μανάδων τους"

Η Ισπανία προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά και ο Χοσέ Καλδερόν έδειξε ότι αυτός κι οι συμπαίκτες του... ξεχειλίζουν από πάθος για το παιχνίδι με τους Γάλλους. Διαβάστε την απίστευτη δήλωση του Ισπανού

Έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα στους Ολυμπιακούς αγώνες η Ισπανία κατάφερε να βρει ρυθμό και με δύο επιβλητικές νίκες να πάρει την πρόκριση για να βρεθεί στα προημιτελικά του τουρνουά. Εκεί τους Ίβηρες περιμένουν οι Ισπανοί με τον Χοσέ Μανουέλ Καλδερόν να δίνει το... στίγμα του γι αυτό το ματς.

" Θα πρέπει να μάθουμε μέχρι και τα ονόματα των μανάδων και των πατεράδων τους. Τους ξέρουμε πολύ καλά κι αυτό είναι καλό για όλους. Είμαστε καλύτερη ομάδα και είμαστε έτοιμοι για τρεις τελικούς. Είμαστε ενωμένοι, βελτιωνόμαστε συνεχώς και έχουμε χάσει δύο παιχνίδια στον πόντο. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο και είμαστε χαρούμενοι που θα μείνουμε στο Ρίο για δύο ακόμη μέρες", είπε χαρακτηριστικά ο γκαρντ των Λέικερς.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο είπε για το ματς με τους Γάλλους: " Η Γαλλία είναι πιθανότατα ο δυνατότερος αντίπαλος που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε στο τουρνουά, μετά τις ΗΠΑ. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές, έχουμε μεγάλο σεβασμό για αυτούς, είναι μια εξαιρετική ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ