ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ζιζέλ, τα πυροτεχνήματα και το μήνυμα των Βραζιλιάνων

Η Ζιζέλ, τα πυροτεχνήματα και το μήνυμα των Βραζιλιάνων

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/8, 02.00, Sport24.gr) θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων και σας παρουσιάζουμε όσα πρέπει να ξέρετε για αυτή.

Μία από τις πιο λιτές τελετές έναρξης και κατά 1/10 μικρότερο κόστος από αυτή του Λονδίνου έχουν υποσχεθεί οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/8, 02.00, LIVE από το Sport24.gr) περισσότεροι από 10.000 αθλητές θα παρελάσουν στο Μαρακανά, ενώ περίπου άλλοι τόσοι είναι οι συντελεστές της παράστασης που έχει προετοιμαστεί.

Η τελετή έναρξης «θα είναι ένα τσουνάμι, και θα αφορά όλους», όπως υπόσχονται οι διεθνούς φήμης Βραζιλιάνοι σκηνοθέτες, Φερνάντο Μειρέρες και Αντρούτσα Γουάντινγκτον. Στην παράσταση που θα παρακολουθήσουν τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να δώσουν ένα παγκόσμιο μήνυμα σε όλους τους κατοίκους του κόσμου: «να προσπαθήσουμε να τον βελτιώσουμε».

Η τελετή θα απαρτίζεται από τρεις ενότητες. Στην πρώτη θα πρωταγωνιστεί η Ζιζέλ. Το γνωστό μοντέλο θα πέσει θύμα ληστείας στους δρόμους του Ρίο και θα δούμε τις προσπάθειες για τη διάσωσή της στέλνοντας έτσι το μήνυμα για την παγκόσμια ειρήνη. Στο δεύτερο θα ταξιδέψουμε στον Αμαζόνιο και θα δούμε τον "κήπο" μέσα από τα χρώματα που χαρακτηρίζουν το φυσικό περιβάλλον της Βραζιλίας, ενώ το τρίτο και τελευταίο κομμάτι θα είναι αφιερωμένο στην εφευρετικότητα των Βραζιλιάνων.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω θα γίνουν υπό τον ήχο τραγουδιών με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της τοπικής μουσικής σκηνή ανάμεσα στους οποίους και η θρυλική τραγουδίστρια Έλζα Σοαρες θα τραγουδήσουν.

Όλα τα παραπάνω θα σας τα μεταφέρει το Sport24.gr μέσα από τη LIVE Blog πλατφόρμα του. Οπότε μείνετε συντονισμένοι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ