ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Σιμόν Μπάιλς σημαιοφόρος των ΗΠΑ στην Τελετή Λήξης

Η Σιμόν Μπάιλς σημαιοφόρος των ΗΠΑ στην Τελετή Λήξης

η 19χρονη, Σιμόν Μπάιλς, επελέγη ως σημαιοφόρος των ΗΠΑ, στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (02:30) στο "Μαρακανά".

Το νέο αστέρι της ενόργανης γυμναστικής, η 19χρονη, Σιμόν Μπάιλς, επελέγη ως σημαιοφόρος των ΗΠΑ, στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο, που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (02:30 ώρα Ελλάδας) στο θρυλικό "Μαρακανά".

Η βραχύσωμη γυμνάστρια από το Τέξας, που εντυπωσίασε όσους δεν την γνώριζαν και ικανοποίησε απόλυτα αυτούς που ήξεραν τις δυνατότητες της, κατέκτησε -στην πρώτη της συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση- πέντε Ολυμπιακά μετάλλια, εκ των οποίων τέσσερα χρυσά κι ένα χάλκινο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ, η Μπάιλς "επελέγη κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας, στην οποία έλαβαν μέρος τα μέλη της ομάδας", γεγονός που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη τιμή στη νεαρή Ολυμπιονίκη.

Υπενθυμίζεται, ότι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, σημαιοφόρος των ΗΠΑ, ήταν ο θρύλος της κολύμβησης, Μάικλ Φελπς, με τα 28 Ολυμπιακά μετάλλια, από τα οποία τα 23 είναι χρυσά!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ