ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Παναγιώτα βαδίζει για το Ρίο

Η Παναγιώτα βαδίζει για το Ρίο

Μία από τις συμμετοχές της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι και αυτή της 26χρονης Παναγιώτας Τσινοπούλου η οποία θα πάρει μέρος στα 20χλμ βάδην.

Η πρώτη επαφή της με το βάδην ήταν σε ηλικία 10 ετών όταν ξεκίνησε να ασχολείται με τον στίβο. Πλέον, στα 26 της χρόνια, η Παναγιώτα Τσινοπούλου ετοιμάζεται για την κορυφαία στιγμή στην καριέρα της: Τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Τον περασμένο Μάιο η αθλήτρια από την Καρδίτσα κατετάγη 35η στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρώμης, διανύοντας τα 20 χιλιόμετρα βάδην σε 1:33:47, επίδοση η οποία είναι το ατομικό της ρεκόρ και της έδωσε το εισιτήριο για το Ρίο.

Γεννημένη στην θεσσαλική πόλη στις 16/10/1990, την κέρδισε ο στίβος και συγκεκριμένα το βάδην δέκα χρόνια αργότερα, όταν άρχισε να ασχολείται με το κλασικό αθλητισμό. Και οι διακρίσεις δεν άργησαν να έρθουν.

Η Παναγιώτα βαδίζει για το Ρίο

Οι πρωτιές στα πανελλήνια πρωταθλήματα ανοικτού και κλειστού στίβου διαδέχονταν η μία την άλλη για να έρθει η μεγαλύτερη της επιτυχία μέχρι την επόμενη, πριν δύο μήνες στην Ιταλία!

Η 26χρονη αθλήτρια, που τελείωσε το 2012 την Σχολή επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, εργάζεται ως προπονήτρια κολύμβησης στην αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας, αλλά και ως προπονήτρια κλασικού αθλητισμού σε τοπικό σύλλογο

Το επόμενο διάστημα όμως θα αφήσει πίσω της τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για λίγο, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Καλή επιτυχία Παναγιώτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ